Povezane vesti

Najbogatiji pomažu ostalima u Bundesligi

B92 pre 8 dana
Četiri najbogatija nemačka fudbalska kluba sa 20 miliona evra pomoći će ostale klubove u Bundesligi i Cvajti, saopštio je Fudbalski savez Nemačke. Solidarnost su pokazali Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen i Lajpcig. Naime, Savez je… »

Najbogatiji klubovi Bundeslige pomažu rivale

Večernje novosti pre 8 dana
Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Lajpcig i Bajer Leverkuzen će odsutati od 12,5 miliona evra, još neraspoređenog nova od TV prava i dodaće još 7,5 sopstvenih sredstava. Četiri najbogatija nemačka fudbalska kluba obećala su 20 miliona evra kao… »

Najveći nemački klubovi priskaču u pomoć, velike svote za pomoć manjim klubovima!

Sportske.net pre 8 dana
Bravo! Četiri najbogatija nemačka fudbalska kluba obećala su danas 20 miliona evra kao podršku drugim timovima koji se bore za finansijski opstanak zbog pandemije koronavirusa. Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Lajpcig i Bajer Leverkuzen će odsutati… »

Potez vredan poštovanja: Četiri nemačka kluba povukla potez o kom bruji Evropa

Hot sport pre 8 dana
Solidarnost u doba korone. Četiri najbogatija kluba u Nemačkoj su odlučila da finansijski pomognu timovima u Bundesligi i Cvajti. Bajern Minhen, Borusija iz Dortmunda, Lajpcig i Bajer Leverkuzen ukupno će uložiti 20 miliona evra, a tačnost… »

Bajern, Dortmund, Lajpcig i Leverkuzen pomažu ostale klubove

Vesti online pre 8 dana
Četiri najbogatija nemačka fudbalska kluba Bajern, Borusija Dortmund, Lajpcig i Bajer Leverkuzen sa 20 miliona evra pomoći će ostale klubove u Bundesligi i Cvajti, saopštio je Fudbalski savez Nemačke. Naime, Savez je iz rezervi od TV prava odlučio… »

Najbogatiji nemački klubovi se odriču novca da bi pomogli rivalima

Radio 021 pre 8 dana
Četiri najbogatija nemačka fudbalska kluba obećala su 20 miliona evra kao podršku drugim timovima koji se bore za finansijski opstanak zbog pandemije virusa korona. Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Lajpcig i Bajer Leverkuzen će odsutati od 12,5… »

Najbogatiji nemački klubovi pomažu ostalim

Danas pre 9 dana
Četiri najbogatija nemačka fudbalska kluba obećala su danas 20 miliona evra kao podršku drugim timovima koji se bore za finansijski opstanak zbog pandemije korona virusa. Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Lajpcig i Bajer Leverkuzen će odsutati od… »

Sjajan gest – ulažu 20 miliona evra kako bi pomogli rivalima iz lige

B92 pre 9 dana
Četiri najbogatija kluba u Nemačkoj Bajern, Borusija iz Dortmunda, Lajpcig i Bajer Leverkuzen napravili su sjajan gest. Oni su odlučili da finansijski pomognu klubovima u Bundesligi i Cvajti usled finansijskih poteškoća zbog pandemije koronavirusa i… »

Najveći fudbalski carevi na svetu! Četiri nemačka kluba rešila da na čudesan način spasu sve rivale iz Bundeslige!

Blic sport pre 9 dana
Ono što su četiri nemačka fudbalska kluba rešila da urade u doba pandemije SARS-CoV-2 tipa korona virusa, večno će se pamtiti. Naime, , , i rešili su da od finansijske propasti spasu sve tzv. "male" članove Bundeslige. Naime, velika četvorka… »

Učimo od njih solidarnost, "velika četvorka" spasava Bundesligu!

Sportske.net pre 9 dana
Sjajan gest najbogatijih nemačkih klubova. Nemačka velika četvorka je još jednom pokazala solidarnost. Naime, Bajern, Borusija, Leverkuzen i Red Bul Lajpcig su se dogovorili da oforme fond kako bi spasili manje ekipe, odnosno nadoknadili gubitke koje… »

Vesti dana »