Povezane vesti
Nov udar na vernike: Nema prenosa bogosluženja na crnogorskom javnom serisu
Večernje novosti 26.03.2020
Crnogorski Javni servis nije prihvatio zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da preko RTCG prenosi bogosluženja. Crnogorski Javni servis nije prihvatio zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija… »
RTCG odbio zahtijev Mitropolije SPC da prenosi liturgije
Slobodna Evropa 26.03.2020
Javni servis Radio-televizije Crne Gore (RTCG) odbio je zahtjev Mitropolije Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori (SPC) da prenosi bogosluženja u periodu Vaskršnjeg posta dok traje mjera Vlade da se vjerski obredi u Crnoj Gori mogu obavljati isljučivo… »
Javni servis Crne Gore odbio zahtev MCP za prenošenje bogosluženja
RTV 26.03.2020
PODGORICA - Crnogorski Javni servis odbio je zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da se tokom vaskršnjeg posta i dok traju mere vlade, zbog korona virusa, direktno prenose bogosluženja iz crkava i… »
Crnogorski Javni servis odbio zahtev Mitropolije o prenosu bogosluženja: Nemamo potrebne kapacitete
Kurir 26.03.2020
Crnogorski Javni servis odbio je zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da se tokom vaskršnjeg posta i dok traju mere vlade, zbog koronavirusa, direktno prenose bogosluženja iz crkava i manastira. Generalni… »
Javni servis Crne Gore odbio zahtev Mitropolije za prenos bogosluženja
Sputnik 26.03.2020
Javni servis odbio je zahtev Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija budimljansko-nikšićke i mileševske da preko tv ekrana prenosi bogosluženja radi duhovnog ukrjepljenja vernika u periodu Vaskršnjeg posta dok traje mera Vlade da se verski obredi… »
Vesti dana »

Bačulov: Vučić me targetira, zabrinut sam za bezbednost porodice
In medija pre 1 satjoš 28 povezanih

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 15 minutajoš 30 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 8 povezanih

Potop i na evropskim berzama: Nestabilnost u Francuskoj se prenela na finansije
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

Normalizovan saobraćaj na auto-putu kod Beške nakon što je kamion oborio portal sa saobraćajnim znakom
Nedeljnik pre 25 minutajoš 33 povezane