Povezane vesti
Predsednici parlamenata Zapadnog Balkana uputili EU zajednički apel za pomoć u borbi protiv pandemije
Radio 021 26.03.2020
Predsednici i predsedavajući skupština Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Srbije i Kosova uputili su zajednički apel za pomoć regionu Zapadnog Balkana u borbi protiv pandemije korona virusa predsednici Evropske komisije Ursuli… »
Predsednici parlamenata Zapadnog Balkana uputili EU zajednički apel za pomoć
N1 Info 26.03.2020
Predsednici i predsedavajući skupština Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Srbije i Kosova uputili su zajednički apel za pomoć regionu Zapadnog Balkana u borbi protiv pandemije korona virusa predsednici Evropske komisije Ursuli… »
Grupa evroposlanika traži od EK veću podršku Balkanu zbog epidemije
Novi magazin 26.03.2020
Nekoliko evroposlanika zatražilo je od Evropske komisije da podrži zemlje Zapadnog Balkana za vreme pandemije korona virusa tako što će uključiti region u šemu dozvola za izvoz medicinske opreme. Istovremeno su podsetili da zemlje regiona godinama… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
Završeno Osmo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, usvojeno svih 18 tačaka
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 14 minutajoš 36 povezanih
Održan hitan sastanak zbog širenja afričke kuge svinja u Srbiji
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 67 povezanih