Повезане вести
Вучић одговорио црногорцима: Нисмо украли ниједан респиратор, али ћемо вам зато поклонити три! Даћемо и по респиратор за…
Србија данас 27.03.2020
Србија није отела ни конфисковала ниједан респиратор Црној Гори, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић реагујући на оптужбе из Подгорице и поручио да је Србија спремна да Црној Гори поклони пет респиратора… »
Вучић: Србија није Црној Гори узела ниједан респиратор, али спремни смо да им поклонимо пет
Блиц 27.03.2020
Председник Србије Александар Вучић демантовао је наводе који стижу из Црне Горе, да је Србија конфисковала три респиратора, истакавши да тако нешто није учињено. - На тржишту смо купили као поштени купац, то је саопштила и… »
Вучић: Нисмо отели ниједан респиратор Црној Гори, поклонићемо 5! (видео)
Мондо 27.03.2020
Председник Србије оштро је данас реаговао на оптужбе и писање појединих црногорских медија да је Србија конфисковала респираторе намењене Црној Гори. Председник Србије оштро је данас реаговао на оптужбе и писање појединих… »
Вучић о неистинама из Подгорице: Нисмо отели респираторе Црној Гори, ако треба поклонићемо им пет
Курир 27.03.2020
БЕОГРАД - Србија није отела ни конфисковала ниједан респиратор Црној Гори, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић реагујући на оптужбе из Подгорице и поручио да је Србија спремна да Црној Гори поклони пет… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане