Povezane vesti
Najbolji igrač NBA lige: "Odrastao sam gledajući magije Teodosića!"
Sportske.net 27.03.2020
Zanimljiva izjava najboljeg igrača NBA lige. Janis Adetokunbo je odgovarao na pitanja na društvenim mrežama, a veliki broj pitanja je bio vezan za srpske igrače. On je na pitanje o najboljem igraču iz Srbije imao dilemu. "Odrastao sam gledajući… »
NBA superstar: Jokić je najbolji srpski košarkaš, uz Teovu magiju sam odrastao
Hot sport 27.03.2020
Komplimenti na račun naših internacionalaca. Kako su takmičenja stopirana, a sportisti u karantinu zbog pandemije virusa korona, mnogi od njih koriste priliku da putem društvenih mreža animiraju fanove. Tako je Janis Adetokunbo odgovarao na pitanje… »
Adetokunbo: Odrastao sam gledajući Teovu magiju, Jokić najbolji srpski igrač
Mozzart sport 27.03.2020
MVP najjače košarkaške lige sveta odgovarao na pitanja pratilaca na društvenim mrežama i dao neke zanimljive odgovore. Nije tajna da današnji sportisti posvećuju mnogo vremena svojim pratiocima na društvenim mrežama i često u direktnoj… »
Vesti dana »
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 4 satijoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana