Povezane vesti
NBA superstar: Jokić je najbolji srpski košarkaš, uz Teovu magiju sam odrastao
Hot sport 27.03.2020
Komplimenti na račun naših internacionalaca. Kako su takmičenja stopirana, a sportisti u karantinu zbog pandemije virusa korona, mnogi od njih koriste priliku da putem društvenih mreža animiraju fanove. Tako je Janis Adetokunbo odgovarao na pitanje… »
Najbolji igrač NBA lige: "Odrastao sam gledajući magije Teodosića!"
Sportske.net 27.03.2020
Zanimljiva izjava najboljeg igrača NBA lige. Janis Adetokunbo je odgovarao na pitanja na društvenim mrežama, a veliki broj pitanja je bio vezan za srpske igrače. On je na pitanje o najboljem igraču iz Srbije imao dilemu. "Odrastao sam gledajući magiju… »
Adetokunbo: Odrastao sam gledajući Teovu magiju, Jokić najbolji srpski igrač
Mozzart sport 27.03.2020
MVP najjače košarkaške lige sveta odgovarao na pitanja pratilaca na društvenim mrežama i dao neke zanimljive odgovore. Nije tajna da današnji sportisti posvećuju mnogo vremena svojim pratiocima na društvenim mrežama i često u direktnoj komunikaciji… »
Vesti dana »

ZAGREJTE DLANOVE, PODRŠKA JE SADA NAJPOTREBNIJA: Srbija nema vremena za odmor, sledi Letonija!
Zrenjaninski pre 44 minutajoš 41 povezana

(Mape) pašće više od 20 litara kiše za kratko vreme! Stiže nevreme koje donosi rizik od opasnih posledica: Ovde će biti najjači udar, temperatura drastično pada
Blic pre 19 minutajoš 22 povezane

Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače
Sportske.net pre 1 satjoš 62 povezane

Kallas: Rusija neće dobiti zamrznutu imovinu bez plaćanja reparacija
SEEbiz pre 24 minutajoš 9 povezanih