Повезане вести
Драма српског тренера Алексића у Узбекистану: Само да дођем кући
Спортски журнал 28.03.2020
Обратио се из Ташкента српски тренер Милорад Алексић јавности са једном једином жељом. - Хоћу да стигнем кући, у Кикинду! Овде сам у карантину, тестиран и негативан је налаз. Млади тренер је савезни селектор женске… »
"У хаосу: Сам... У паници! Провео сам ноћ у полицији" Српски ватерполо тренер проживљава драму у Ташкенту, приморали га да…
Спортал блиц 27.03.2020
Живот пише драме, а кроз једну такву пролази наш познати ватерполо тренер. , селектор женске ватерполо репрезентације Узбекистана, пролази кроз праву драму у Ташкенту. Обратио се путем друштвеним мрежа у потрази за руком спаса… »
"У хаосу сам и паници после ноћи у полицији": Алексић, српски ватерполо тренер, преживљава животну драму у Ташкенту
Вечерње новости 27.03.2020
Милорад Алексић, селектор женске ватерполо репрезентације Узбекистана, преживљава праву драму у Ташкенту. Доказао сам да сам негативан на вирус корона, а протеклих дана сам променио чак четири стана. МИЛОРАД Алексић, селектор… »
Вести дана »
Канцеларија за КиМ: „У Косову Пољу обијена кућа Ристића, нов инцидент у режији Албанаца“ (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана