Повезане вести

Окупили се у време полицијског часа, а онда је пиштољ случајно опалио: Драма у Новом Саду, повређен малолетник!

Окупили се у време полицијског часа, а онда је пиштољ случајно опалио: Драма у Новом Саду, повређен малолетник!

Вечерње новости 28.03.2020
Младићи и девојке од 16 до 25 година старости, били су у алкохолисаном стању и играли су се пиштољем. НОВОСАЂАНИН малолетник (17), упуцао је себе у ногу највероватније случајно, у ноћи између петка и суботе, приликом окупљања… »
Хаос у новом саду: Малолетник се упуцао у бутину, па пријавио да су га напали, полиција открила шок-детаље

Хаос у новом саду: Малолетник се упуцао у бутину, па пријавио да су га напали, полиција открила шок-детаље

Курир 28.03.2020
Д.К. (17) из Новог Сада упуцао је самог себе у бутину, а потом у поноћ пријавио полицији да га је напао непознати мушкарац у Улици Младена Стојановића 31. Након доласка, на улици где се наводно догађај десио полиција није затекла… »
Младић сам себе упуцао у Новом Саду

Младић сам себе упуцао у Новом Саду

Мондо 28.03.2020
У Новом Саду у Улици Младена Стојановића група младића и девојака од 16 до 25 година, у алкохолисаном стању, играли су се са пиштољем и он је случајно опалио. У Новом Саду у Улици Младена Стојановића група младића и девојака од… »
Несрећа у Новом Саду: Младић упуцао сам себе, а онда су његови другови побегли с пиштољем

Несрећа у Новом Саду: Младић упуцао сам себе, а онда су његови другови побегли с пиштољем

Телеграф 28.03.2020
Игра се умало завршила трагично. У Новом Саду у Улици Младена Стојановића група младића и девојака од 16 до 25 година, у алкохолисаном стању, играли су се са пиштољем и он је случајно опалио. Младић је на тај начин погодио у… »

Вести дана »