Повезане вести

Наташа отишла из Београда и повела малу катју: Певачица сада проводи време овде, тотално опуштање (Фото)

Наташа отишла из Београда и повела малу катју: Певачица сада проводи време овде, тотално опуштање (Фото)

Курир 28.03.2020
Наташа Беквалац показала је како се штити од корона вируса када је родитељима достављала храну, а сада је отишла из Београда. Певачица је објавила фотографије на друштвене мреже на којима се види да ужива са ћеркицом Катјом и… »
Правио сам се паметан и стигло ме: Ђорђе Давид замолио све јавне личности да ураде једно! (Фото)

Правио сам се паметан и стигло ме: Ђорђе Давид замолио све јавне личности да ураде једно! (Фото)

Курир 28.03.2020
Ђорђе Давид заражен је корона вирусом, а раније је говорио како је то само "измишљотина Кинеза". Сада је музичар решио да се обрати свима путем друштвених мрежа. Наиме, члан жирија "Звезда Гранда" због упале плућа завршио је у… »
Наташа Беквалац са млађом ћерком отишла из града, па објавила где се сада налазе и призор топи срца

Наташа Беквалац са млађом ћерком отишла из града, па објавила где се сада налазе и призор топи срца

Блиц 28.03.2020
Наташа Беквалац због епидемије корона вируса у Србији време углавном проводи у свом стану са наследницама Ханом и Катјом, а сада је са млађом ћерком одлучила да сунчани дан проведе далеко од града. Наташа је објавила фотографије… »
"Жив сам пример да је најлакше испасти глуп" Ђорђе Давид зажалио због изјава о корона вирусу, каје се: "правио сам се паметан…

"Жив сам пример да је најлакше испасти глуп" Ђорђе Давид зажалио због изјава о корона вирусу, каје се: "правио сам се паметан…

Блиц 28.03.2020
Ђорђе Давид поново се огласио поводом корона вируса, који му је дијагностикован, па је морао да буде хоспитализован. Након што је одјекнула вест како је са ниподаштавањем причао о поменутом вирусу, Ђорђе је одлучио да још једном… »

Вести дана »