Povezane vesti
Nataša Bekvalac sa mlađom ćerkom otišla iz grada, pa objavila gde se sada nalaze i prizor topi srca
Blic 28.03.2020
Nataša Bekvalac zbog epidemije korona virusa u Srbiji vreme uglavnom provodi u svom stanu sa naslednicama Hanom i Katjom, a sada je sa mlađom ćerkom odlučila da sunčani dan provede daleko od grada. Nataša je objavila fotografije na društvene mreže na… »
Nataša otišla iz Beograda i povela malu katju: Pevačica sada provodi vreme ovde, totalno opuštanje (Foto)
Kurir 28.03.2020
Nataša Bekvalac pokazala je kako se štiti od korona virusa kada je roditeljima dostavljala hranu, a sada je otišla iz Beograda. Pevačica je objavila fotografije na društvene mreže na kojima se vidi da uživa sa ćerkicom Katjom i to u Čeneju. Bekvalčeva je… »
Pravio sam se pametan i stiglo me: Đorđe David zamolio sve javne ličnosti da urade jedno! (Foto)
Kurir 28.03.2020
Đorđe David zaražen je korona virusom, a ranije je govorio kako je to samo "izmišljotina Kineza". Sada je muzičar rešio da se obrati svima putem društvenih mreža. Naime, član žirija "Zvezda Granda" zbog upale pluća završio je u bolnici, a potom saznao da… »
"Živ sam primer da je najlakše ispasti glup" Đorđe David zažalio zbog izjava o korona virusu, kaje se: "pravio sam se pametan…
Blic 28.03.2020
Đorđe David ponovo se oglasio povodom korona virusa, koji mu je dijagnostikovan, pa je morao da bude hospitalizovan. Nakon što je odjeknula vest kako je sa nipodaštavanjem pričao o pomenutom virusu, Đorđe je odlučio da još jednom istupi u javnost. -… »
Vesti dana »

Veliki požar u Batajnici: Gori garaža od 300 kvadrata, intervencija u toku
NIN pre 18 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za 5. avgust i naredne dane: Oblačno uz padavine, od četvrtka ponovo leto
Glas juga pre 1 satjoš 20 povezanih

Ustaško slavlje na Tompsonovom koncertu u Sinju: Sa razglasa kafića puštana pesma "Jasenovac i Gradiška Stara"
NIN pre 23 minutajoš 11 povezanih

Incident ispred Skupštine Zaječara: Okupljeni građani i kordon Žandarmerije
Serbian News Media pre 17 minutajoš 6 povezanih

Preko granice uz čekanje Najduže kolone vozila ispred ova dva granična prelaza
Dnevnik pre 53 minutajoš 9 povezanih