Povezane vesti
Britanski premijer poručio građanima: Nećemo oklevati da uvedemo strože mere, najgore tek sledi
Kurir 29.03.2020
Britanski premijer Boris Džonson pozvao je Britance da ostanu kod kuće i najavio strožije mere u borbi protiv koronavirusa kojim je i sam zaražen. U svom obraćanju premijer upozorava građane da najgore još sledi, zajedno s detaljima vladinih naredbi o… »
Biće gore pre nego što krene nabolje - upozorava Džonson
RTV 29.03.2020
LONDON - Britanski premijer Boris Džonson upozorio je Britance da će se situacija povodom epidemije u zemlji pogoršati pre nego sto krene nabolje, javlja Rojters. U pismu u kojem se obraća građanima i koje će biti dostavljeno na 30 miliona adresa… »
Džonson pisao Britancima: Biće još teže pre nego što se situacija poboljša
N1 Info 29.03.2020
Britanski premijer Boris Džonson upozorio je da će situacija u vezi s koronavirusom postati još teža pre nego što se poboljša, u pismu koje je poslao svakom domaćinstvu u zemlji. Džonson, koji je u samoizolaciji pošto je potvrđeno da je zaražen… »
Johnson poručio Britancima da dolaze teški dani
Al Jazeera 29.03.2020
Britanski premijer, i sam zaražen korona virusom, najavio je strožije mjere u borbi protiv bolesti COVID-19. Britanski premijer Boris Johnson pozvao je Britance da ostanu kod kuće i najavio strožije mjere u borbi protiv korona virusa. "Važno mi je da sam… »
Džonson upozorio Britance da će se pogoršati situacija
Danas 29.03.2020
Britanski premijer Boris Džonson upozorio je da će situacija u vezi s korona virusom postati još teža pre nego što se poboljša, u pismu koje je poslao svakom domaćinstvu u zemlji. Džonson, koji je u samoizolaciji pošto je potvrđeno da je zaražen korona… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 42 minutajoš 54 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Katastrofa srpskog tenisera, Međedović izgubio set od 433. igrača planete
Nova pre 21 minutajoš 34 povezane