Povezane vesti
"Niko ne zna istinu šta se desilo između mene i brata": Gagi nikad iskrenije o porodici Đogani, molio ih da ne rade jednu stvar…
Blic 29.03.2020
Pred kamerama svakodnevno isplivavaju tajne porodice Đogani, a sada je Gagi progovorio o svom odnosu sa bratom Đoletom i zamolio celu porodicu Đogani da se ne bave njim i Anabelom. U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara" porodična drama porodica Đogani… »
Raskrinkao sve đoganijeve Gagi otkrio šta se desilo između Đoleta i njega posle Zadruge 1, pa uputio apek celoj porodici
Kurir 29.03.2020
Otkako je Anabela Atijas ušla u Zadrugu 3, cela porodica Đogani se ponovo uključila u celi njihov život. A na pitanje zašto nije u dobrim odnosima sa Anabelom i zašto je dozvoljavao da ti se ljudi mešaju u brak, Gagi je imao šta da kaže. "Dok sam bio u… »
"Stalno su se svađali, uvek me je zvao": Gagi Đogani otkrio pravu istinu o Anabelinom i Andrejevom braku, pevačica van sebe
Blic 29.03.2020
U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara" porodična drama porodica Đogani i Atijas se nastavila, a Gagi je izneo da su Anabela i Andrej imali česte probleme u braku, a da je on često smirivao situaciju između njih. - Davao sam ja neke izjave kada su bili… »
Gagi čuvao brak anabele i andreja: Đogani se sastajao s Atijasom kad god se posvađa sa ženom! Ništa nije znala (video)
Kurir 29.03.2020
Gagi Đogani ispričao je pred kamerama da se viđao i čuo sa Andrejem Atijasom u situacijama kada je on imao problema sa Anabelom Atijas. Anabelin bivši muž sastajao se sa Gagijem kako bi rešio probleme sa njom. "Uvek sam bio tu da se ta situacija smiri… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

"NIje hteo da pokvari statistiku": Pešić posle Grčke pričao o samo jednom igraču Srbije
Mondo pre 8 minutajoš 26 povezanih

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 28 povezanih

Zvezdina mlađarija i "čika" Katai bolji od TSC-a: Šampion nastavio pobednički niz
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih