Povezane vesti
Ćavi potvrdio: Preuzima Barselonu, pre promocije postavio je jedan važan uslov!
Hot sport 29.03.2020
Legenda Barselone Ćavi Ernandes potvrdio je spremnostv da se vratio u Barselonu. Legendarni fudbaler Barselone izrazio je spremnost da sedne na klupu tima koji ga je lansirao na fudbalsku mapu. Postavio je upravi kluba jedan uslov pre nego što potpišeš… »
Ćavi priznao da želi da se vrati u Barselonu uz jedan uslov: Konačna odluka mora da bude moja, bez toksičnih uticaja!
Večernje novosti 29.03.2020
Sa iskustvom koje sam stekao, mislim da mogu da pomognem igračima da napreduju - poručio je Ćavi. Legenda Barselone Ćavi Ernandes izjavio je danas da želi da se vrati u taj fudbalski klub, ali uz potpunu kontrolu odlučivanja. - Jasno je da želim da se… »
Ćavi: Želim u Barsi projekat bez toksičnih uticaja
N1 Info 29.03.2020
Jedan od najboljih igrača u istoriji Barselone i Španije Ćavi istakao je da želi da se oproba u trenerskoj ulozi u voljenom klubu, ali pod svojim uslovima. Spominjao se legendarni vezista u januaru kao neko ko bi mogao da zameni Valverdea, ali nije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Radio sto plus pre 14 minutajoš 16 povezanih

Javnost zgrožena izjavom majke Ane Nikolić Rale otkrio šta je rekla nakon što je saznala da joj je ćerka doživela nasilje
Alo pre 39 minutajoš 14 povezanih