Povezane vesti
Ćavi potvrdio: Preuzima Barselonu, pre promocije postavio je jedan važan uslov!
Hot sport 29.03.2020
Legenda Barselone Ćavi Ernandes potvrdio je spremnostv da se vratio u Barselonu. Legendarni fudbaler Barselone izrazio je spremnost da sedne na klupu tima koji ga je lansirao na fudbalsku mapu. Postavio je upravi kluba jedan uslov pre nego što… »
Ćavi priznao da želi da se vrati u Barselonu uz jedan uslov: Konačna odluka mora da bude moja, bez toksičnih uticaja!
Večernje novosti 29.03.2020
Sa iskustvom koje sam stekao, mislim da mogu da pomognem igračima da napreduju - poručio je Ćavi. Legenda Barselone Ćavi Ernandes izjavio je danas da želi da se vrati u taj fudbalski klub, ali uz potpunu kontrolu odlučivanja. - Jasno je da želim da… »
Ćavi: Želim u Barsi projekat bez toksičnih uticaja
N1 Info 29.03.2020
Jedan od najboljih igrača u istoriji Barselone i Španije Ćavi istakao je da želi da se oproba u trenerskoj ulozi u voljenom klubu, ali pod svojim uslovima. Spominjao se legendarni vezista u januaru kao neko ko bi mogao da zameni Valverdea, ali nije… »
Vesti dana »
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
"Neću da povučem ostavku" Vućević: Nekada morate da prihvatite teške odluke da biste sačuvali Srbiju, nije pitanje fotelje
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih