Povezane vesti
Emocionalno zlostavljanje: "Moj verenik je delovao savršeno, ali je samo želeo da me kontroliše"
Radio 021 29.03.2020
Glumica koja je bila verena za starijeg glumca koji je bio mnogo uspešniji od nje, opisala je kako je izgledala njihova veza tokom pola godine i kako je on emotivno zlostavljao. BBC Kad se Ana, glumica, zaljubila u starijeg i uspešnijeg glumca, on je… »
Emocionalno zlostavljanje: „Moj verenik je delovao savršeno – ali je samo želeo da me kontroliše“
Južne vesti 29.03.2020
BBC Kad se Ana, glumica, zaljubila u starijeg i uspešnijeg glumca, on je delovao kao savršen muškarac. Brzo su se verili - ali onda je on počeo da se menja. Trebalo joj je vremena da shvati da je njena bajkovita romansa postala zlostavljačka veza. Ljudi… »
Vesti dana »

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 48 minutajoš 4 povezane

Sastanak Trampa i Putina traje više od dva i po časa: Nema naznaka kada će radni ručak
Večernje novosti pre 1 satjoš 8 povezanih

"38 Lica uhapšeno, 6 policajaca povređeno": Dačić: "Demonstranti u Beogradu došli maskirani sa štanglama i motkama i namerom da povrede policajce"
Blic pre 43 minutajoš 4 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana