Povezane vesti
Emocionalno zlostavljanje: "Moj verenik je delovao savršeno, ali je samo želeo da me kontroliše"
Radio 021 29.03.2020
Glumica koja je bila verena za starijeg glumca koji je bio mnogo uspešniji od nje, opisala je kako je izgledala njihova veza tokom pola godine i kako je on emotivno zlostavljao. BBC Kad se Ana, glumica, zaljubila u starijeg i uspešnijeg glumca, on je… »
Emocionalno zlostavljanje: „Moj verenik je delovao savršeno – ali je samo želeo da me kontroliše“
Južne vesti 29.03.2020
BBC Kad se Ana, glumica, zaljubila u starijeg i uspešnijeg glumca, on je delovao kao savršen muškarac. Brzo su se verili - ali onda je on počeo da se menja. Trebalo joj je vremena da shvati da je njena bajkovita romansa postala zlostavljačka veza. Ljudi… »
Vesti dana »

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 49 minutajoš 32 povezane

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

„Rusija ostala usamljena“: Lagumdžija otkrio šta se dešavalo na zatvorenim konsultacijama u SB UN zbog Dodika
Danas pre 59 minutajoš 14 povezanih