Povezane vesti
"Odande sam, srce mi je puno kad im: Pomažem!" Bivši NBA as šalje maske za 25 miliona evra kao podršku Njujorku u teškoj…
Sportal blic 30.03.2020
Bivša NBA zvezda Stefon Marberi postigao je dogovor sa jednim kineskim proizvođačem zaštitnih maski i spreman je da donira 10 miliona istih gradu Njujorku, koji je pogođen pandemijom korona virusa, piše „Njujork Post”. - Šta god da se dešava, dobro ili… »
Bivša NBA zvezda šalje 10 miliona maski za Njujork
N1 Info 30.03.2020
Bivša NBA zvezda Stefon Marberi postigao je dogovor sa jednim kineskim proizvođačem zaštitnih maski i spreman je da donira 10 miliona maski gradu Njujorku, koji je pogođen pandemijom koronavirusa, piše „Njujork Post”. „Šta god da se dešava, ja sam iz… »
Vesti dana »

Zlatni srpski kadeti stigli u Beograd; Mijović: Dečaci su stvarno dali sve od sebe
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

"Nastavićemo da ciljamo rusku ratnu ekonomiju" EU: iznela najnoviji plan da bi Putin prihvatio mir: "Biće predstavljen u septembru"
Blic pre 1 satjoš 182 povezane

Advokat osumnjičenog za napad na Kobre: Posredi je pokušaj zastrašivanja građana
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 15 povezanih