Povezane vesti
"Odande sam, srce mi je puno kad im: Pomažem!" Bivši NBA as šalje maske za 25 miliona evra kao podršku Njujorku u teškoj…
Sportal blic 30.03.2020
Bivša NBA zvezda Stefon Marberi postigao je dogovor sa jednim kineskim proizvođačem zaštitnih maski i spreman je da donira 10 miliona istih gradu Njujorku, koji je pogođen pandemijom korona virusa, piše „Njujork Post”. - Šta god da se dešava, dobro ili… »
Bivša NBA zvezda šalje 10 miliona maski za Njujork
N1 Info 30.03.2020
Bivša NBA zvezda Stefon Marberi postigao je dogovor sa jednim kineskim proizvođačem zaštitnih maski i spreman je da donira 10 miliona maski gradu Njujorku, koji je pogođen pandemijom koronavirusa, piše „Njujork Post”. „Šta god da se dešava, ja sam iz… »
Vesti dana »
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 42 minutajoš 27 povezanih
Izrael pokrenuo masovan napad na Iran; Tramp: Nismo spremni za primirje; IRCG preti da će likvidirati Netanjahua
RTS pre 32 minutajoš 31 povezana
Jokić otvorio dušu posle bolnog poraza od Lejkersa! Pričao o Dončićevom šutu za pobedu, lošoj odbrani, pa priznao: "Teško je čuvati te momke..."
Kurir pre 1 minutjoš 44 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 32 minutajoš 20 povezanih