Повезане вести

Ни реч о Карлеуши: Огњен Врањеш – зашто се каже "глуп као фудбалер" и како је поцепао уговор каријере

Ни реч о Карлеуши: Огњен Врањеш – зашто се каже "глуп као фудбалер" и како је поцепао уговор каријере

Вечерње новости 30.03.2020
Зато што 95 одсто фудбалера има исти стил, облачи се исто, јури исте девојке, има иста кола. Има доста играча који нису образовани, који не знају да саставе две реченице. Исто као и ја, каже Врањеш. Репрезентативац Босне и… »
Зашто кружи прича "глуп си к'о фудбалер": Слушај мене и неког образованог!

Зашто кружи прича "глуп си к'о фудбалер": Слушај мене и неког образованог!

Мондо 30.03.2020
"Зато што 95 посто фудбалера се облачи исто, вози исте аутомобиле, мува исте рибе… Све исто ради", рекао је Огњен Врањеш искрено. "Зато што 95 посто фудбалера се облачи исто, вози исте аутомобиле, мува исте рибе… Све исто… »
"Зато што 95 посто фудбалера мува исте рибе": Огњен Врањеш без длака на језику: Фудбалери су необразовани, ни ја се не…

"Зато што 95 посто фудбалера мува исте рибе": Огњен Врањеш без длака на језику: Фудбалери су необразовани, ни ја се не…

Спортал блиц 29.03.2020
Без уздржавања Огњен Врањеш је путем Инстаграма говорио о томе због чега важи мишљење да је професионални фудбалер углавном необразован. није оспорио питање које је добио, већ је поручио како на то утиче мањак прочитаних… »

Вести дана »