Povezane vesti
Broj umrlih od koronavirusa u BiH povećan na devet
Politika 30.03.2020
SARAJEVO - U Tuzli je preminula 73-godišnja žena koja je bila zaražena virusom korona, potvrđeno je iz Kriznog štaba Tuzlanskog kantona, što je broj smrtnih slučajeva u BiH podiglo na devet. Reč je o ženi koja je s područja Brčko distrikta, ali je po… »
Deveti smrtni slučaj od korona virusa u BiH
Slobodna Evropa 30.03.2020
U Tuzli je preminula žena zaražena korona virusom, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa ministrica zdravstva i šefica Kriznog štava Tuzlanskog kantona Dajana Čolić. Radi se o pacijentici koja je liječena na Medicinskom institutu Bayer i kojoj su prije… »
U Tuzli preminula žena (73) zaražena korona virusom
Blic 30.03.2020
U Tuzli je danas preminula sedamdesettrogodišnja žena koja je bila zaražena virusom korona, potvrđeno je iz Kriznog štaba Tuzlanskog kantona. Reč je o ženi koja je s područja Brčko distrikta, ali je po epidemiološkim parametrima bila označena kao osoba… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana