Povezane vesti
Ivani je u udesu poginuo osmomesečni sin, a na istom mestu pre dve godine, stradali su joj otac, majka i brat
Blic 30.03.2020
Beba dečak I. S. koji je nastradao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prekjuče kod skretanja za mesto Salaš na putu Zaječar-Negotin, juče je trebao da napuni osam meseci. Iz dvorišta ispred kuće u zaječarskom selu Grljan plač i neverica… »
Dom majke poginule bebe zavijen u crno! Užasna sudbina: Na istom mestu joj poginuli roditelji i brat, a sad i sin!
Kurir 30.03.2020
Na delu puta Zaječar-Negotin, u selu Salaš, na kom je prekjuče poginula osmomesečna beba Igor Stanojević, dok su njeni roditelji Ivana i Nenad povređeni, pre dve godine desila se saobraćajka u kojoj su život izgubili baba i i deda, kao i ujak… »
“Na istom mestu gde mi je poginuo sinčić, stradali su mi tast, tašta i šurak”: Potresna ispovest Nenada Stanojevića…
Večernje novosti 29.03.2020
Istrčao sam iz slupanog automobila i zavapio: Šta učiniste, ljudi? VOZIO sam kola iz Negotina ka Zaječaru. Beba je bila na zadnjem sedištu, propisno smeštena u stolici za decu i vezana. Video sam u retrovizoru dva automobila kako se probližavaju… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada „Mosta Sloboda“ u Novom Sadu, taksisti besplatno vraćaju studente u Beograd
Sputnik pre 5 minutajoš 32 povezane
Blokada mosta Slobode u Novom Sadu ušla u poslednji sat: Odlučivaće se šta dalje (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 29 povezanih
Skupština Advokatske komore Srbije izglasala jednomesečnu obustavu rada
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 22 povezane
Tramp uveo carine Kanadi, Meksiku i Kanadi, najavljene kontramere
BBC News pre 4 satijoš 17 povezanih