Повезане вести
Ивани је у удесу погинуо осмомесечни син, а на истом месту пре две године, страдали су јој отац, мајка и брат
Блиц 30.03.2020
Беба дечак И. С. који је настрадао у саобраћајној незгоди која се догодила прекјуче код скретања за место Салаш на путу Зајечар-Неготин, јуче је требао да напуни осам месеци. Из дворишта испред куће у зајечарском селу Грљан… »
Дом мајке погинуле бебе завијен у црно! Ужасна судбина: На истом месту јој погинули родитељи и брат, а сад и син!
Курир 30.03.2020
На делу пута Зајечар-Неготин, у селу Салаш, на ком је прекјуче погинула осмомесечна беба Игор Станојевић, док су њени родитељи Ивана и Ненад повређени, пре две године десила се саобраћајка у којој су живот изгубили баба и и… »
“На истом месту где ми је погинуо синчић, страдали су ми таст, ташта и шурак”: Потресна исповест Ненада Станојевића који је…
Вечерње новости 29.03.2020
Истрчао сам из слупаног аутомобила и завапио: Шта учинисте, људи? ВОЗИО сам кола из Неготина ка Зајечару. Беба је била на задњем седишту, прописно смештена у столици за децу и везана. Видео сам у ретровизору два аутомобила како… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 47 минутајош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 12 минутајош 34 повезане

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 47 минутајош 32 повезане

Лето се не предаје: У петак, суботу и недељу сунчано и око 30 степени
Радио 021 пре 7 минутајош 25 повезаних