Povezane vesti
AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini
Slobodna Evropa 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće, piše Aspšijetid pres (AP). "Toliko sam uzbuđena da… »
Život se vraća u Vuhan, ali više ništa neće biti isto: Ovako izgleda grad odakle je krenula epidemija korone (video)
Kurir 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio koronavirus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće. "Toliko sam uzbuđena da plačem!", rekla je… »
AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini
N1 Info 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće. "Toliko sam uzbudjena da plačem!", rekla je žena u jednoj… »
Vesti dana »
"Studenti su probudili Srbiju": U Novom Sadu održan skup povodom godišnjice sukoba kod prostorija SNS
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 31 povezana
Štab u Kovinu: Na području Deliblatske peščare i dalje ima aktivnih požara, naselje Šumarak i Dubovac bezbedni
Insajder pre 3 satajoš 39 povezanih
Burno u Briselu: Cvetković asistirao, Živković gol i crveni
Sport klub pre 14 minutajoš 39 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 77 povezanih