Povezane vesti
AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini
Slobodna Evropa 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće, piše Aspšijetid pres (AP). "Toliko sam uzbuđena da… »
Život se vraća u Vuhan, ali više ništa neće biti isto: Ovako izgleda grad odakle je krenula epidemija korone (video)
Kurir 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio koronavirus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće. "Toliko sam uzbuđena da plačem!", rekla je… »
AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini
N1 Info 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće. "Toliko sam uzbudjena da plačem!", rekla je žena u jednoj… »
Vesti dana »

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Prve osude u niškoj korupcionaškoj aferi: Osuđena dvojica preduzetnika: Hapšeni sa bivšom gradonačelnicom Niša, ona osumnjičena da je gradu nanela štetu od 250 miliona dinara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Nato pokreće misiju "Istočna straža": Snažan odgovor na ulazak ruskih dronova u evropski vazdušni prostor
Blic pre 19 minutajoš 2 povezane