Povezane vesti
AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini
Slobodna Evropa 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće, piše Aspšijetid pres (AP). "Toliko sam uzbuđena… »
AP: Život se vraća u Vuhan, grad u središtu epidemije u Kini
N1 Info 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio virus, ponovo su otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće. "Toliko sam uzbudjena da plačem!", rekla je žena u… »
Život se vraća u Vuhan, ali više ništa neće biti isto: Ovako izgleda grad odakle je krenula epidemija korone (video)
Kurir 30.03.2020
Prodavnice u Vuhanu, gradu gde se u Kini pojavio koronavirus, ponovo su danas otvorene, ali kupaca je malo dok vlasti postepeno ukidaju ograničenja koja su dva meseca držala desetine miliona ljudi kod kuće. "Toliko sam uzbuđena da plačem!", rekla je… »
Vesti dana »
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 45 minutajoš 4 povezane
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 33 minutajoš 4 povezane
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana