Повезане вести
Месина о смањењу плате: Играчи су екстремно расположени да пристану на захтев
Моззарт спорт 30.03.2020
Озваничење можемо очекивати ускоро. Сведоци смо да широм Европе трају преговори око тога како ће се решити проблем са платама играча. Неки, попут играча Барселоне, праве проблеме, а негде их неће бити. На пример - у Олимпији из… »
Тренер евролигаша се извинио због изречене бесмислице о коронавирусу
Спортски журнал 30.03.2020
Управа Милана је донела одлуку о смањењу плата. Тренер Евролигаша Милана Еторе Месина покајао се због недавне изјаве у којој је потценио последице коронавируса: - Мислио сам да је то нешто јачи грип, баш сам погрешио, жао ми је… »
Мицову и Недовићу мања плата; Месина се извинио
Н1 Инфо 30.03.2020
Председник кошаркашких операција и тренер Емпорио Арманија Еторе Месина потврдио је да је клуб постигао договор са својим играчима о смањењу плата због прекида такмичења изазваног пандемијом Коронавируса. "Имамо осетљиве и… »
Вести дана »
Адвокатска канцеларија Томановић: Студент Лазар Мишић ухапшен на аеродрому без основа
Радио 021 пре 25 минутајош 27 повезаних
Трампова администрација сеје забуну док покушава да поново отвори Ормуски мореуз
Бета пре 50 минутајош 29 повезаних
Цене нафте пале за шест одсто након вести о могућем споразуму између САД и Ирана
Еуроневс пре 1 сатјош 49 повезаних
Батут: У протеклих десет година 127 случајева хантавирусних инфекција у Србији
Спутник пре 2 сатајош 63 повезане
Џајић сломљен због смрти цвелета: „Градили смо тим који је освојио Европу и свет!“
Хот спорт пре 24 минутајош 66 повезаних