Повезане вести

На Сајму до јутрос 33 пацијента из свих крајева Србије Векић: 21 мушкарац, остало жене, најмлађи пацијент има 19 година

На Сајму до јутрос 33 пацијента из свих крајева Србије Векић: 21 мушкарац, остало жене, најмлађи пацијент има 19 година

Курир 31.03.2020
БЕОГРАД - На Београдском сајму хоспитализована су до јутрос 33 пацијента са најблажом клиничком сликом. Државни секретар у Министарству здравља Берислав Векић каже за РТС да је најстарија пацијенткиња 1946. годиште, а најмлађи… »
Српски лекар заражен вирусом корона са Сајма послао важну поруку (видео)

Српски лекар заражен вирусом корона са Сајма послао важну поруку (видео)

Вечерње новости 31.03.2020
Бранислав је храбро стао испред камере и представио се као један од заражених вирусом корона. МЕЂУ пацијенатима зараженим вирусом корона који су смештени у импровизованој болници на Београдском сајму, налази се и лекар са… »
"Ја сам доктор Стојковић и један сам од заражених": Прва изјава оболелог са Сајма и важна порука за све нас (видео)

"Ја сам доктор Стојковић и један сам од заражених": Прва изјава оболелог са Сајма и важна порука за све нас (видео)

Блиц 31.03.2020
"Добар дан свима, ја сам Бранислав Стојковић, доктор са Института Дедиње у Београду. На жалост, ја сам један од заражених", почиње своје обраћање у видеу овај доктор који се као оболели од корона вируса са блажим симтомима… »
Прва изјава зараженог са сајма: Доктор Бранислав има корону и открива како изгледа лечење у халама курир ТВ

Прва изјава зараженог са сајма: Доктор Бранислав има корону и открива како изгледа лечење у халама курир ТВ

Курир 31.03.2020
Бранислав Стојковић, доктор Института Дедиње у Београду, један је од првих пацијената који је примљен у импровизовану болницу на Сајму. Каже да су тамо сви добро и да се сви боре да тако и остане. Захвалио се својим колегама и… »
Ево како изгледа БГ сајам после пријема првих пацијената: Шта им је све на располагању и где могу да проводе време фото

Ево како изгледа БГ сајам после пријема првих пацијената: Шта им је све на располагању и где могу да проводе време фото

Курир 31.03.2020
Први пацијенти заражени корона вирусом, али са најблажом клиничком сликом примљени у импровизовану болницу на Београдском сајму. До сада су овде хоспитализована су 33 пацијента, а најстарија пацијенткиња је 1946. годиште, док… »

Вести дана »