Povezane vesti
Na Sajmu do jutros 33 pacijenta iz svih krajeva Srbije Vekić: 21 muškarac, ostalo žene, najmlađi pacijent ima 19 godina
Kurir 31.03.2020
BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu hospitalizovana su do jutros 33 pacijenta sa najblažom kliničkom slikom. Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić kaže za RTS da je najstarija pacijentkinja 1946. godište, a najmlađi 2001. Berislav… »
Srpski lekar zaražen virusom korona sa Sajma poslao važnu poruku (video)
Večernje novosti 31.03.2020
Branislav je hrabro stao ispred kamere i predstavio se kao jedan od zaraženih virusom korona. MEĐU pacijenatima zaraženim virusom korona koji su smešteni u improvizovanoj bolnici na Beogradskom sajmu, nalazi se i lekar sa Instituta Dedinje u Beogradu… »
"Ja sam doktor Stojković i jedan sam od zaraženih": Prva izjava obolelog sa Sajma i važna poruka za sve nas (video)
Blic 31.03.2020
"Dobar dan svima, ja sam Branislav Stojković, doktor sa Instituta Dedinje u Beogradu. Na žalost, ja sam jedan od zaraženih", počinje svoje obraćanje u videu ovaj doktor koji se kao oboleli od korona virusa sa blažim simtomima nalazi u improvizovanoj… »
Prva izjava zaraženog sa sajma: Doktor Branislav ima koronu i otkriva kako izgleda lečenje u halama kurir TV
Kurir 31.03.2020
Branislav Stojković, doktor Instituta Dedinje u Beogradu, jedan je od prvih pacijenata koji je primljen u improvizovanu bolnicu na Sajmu. Kaže da su tamo svi dobro i da se svi bore da tako i ostane. Zahvalio se svojim kolegama i svima u državi koji se… »
Evo kako izgleda BG sajam posle prijema prvih pacijenata: Šta im je sve na raspolaganju i gde mogu da provode vreme foto
Kurir 31.03.2020
Prvi pacijenti zaraženi korona virusom, ali sa najblažom kliničkom slikom primljeni u improvizovanu bolnicu na Beogradskom sajmu. Do sada su ovde hospitalizovana su 33 pacijenta, a najstarija pacijentkinja je 1946. godište, dok je najmlađi 2001… »
Vesti dana »

Nastavljen rat Rusije i Ukrajine posle razgovora Putina i Trampa
BBC News pre 45 minutajoš 28 povezanih

Uhapšen gradonačelnik Istanbula, Turska blokirala pristup društvenim mrežama
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Jedna osoba poginula u požaru u beogradskom naselju Padinska skela
Beta pre 51 minutajoš 19 povezanih

Bogdan i Ivica otkrili čiji je rođendan "krivac" za sve (video)
Sportski žurnal pre 27 minutajoš 18 povezanih