Повезане вести
На Сајму до јутрос 33 пацијента из свих крајева Србије Векић: 21 мушкарац, остало жене, најмлађи пацијент има 19 година
Курир 31.03.2020
БЕОГРАД - На Београдском сајму хоспитализована су до јутрос 33 пацијента са најблажом клиничком сликом. Државни секретар у Министарству здравља Берислав Векић каже за РТС да је најстарија пацијенткиња 1946. годиште, а најмлађи… »
Српски лекар заражен вирусом корона са Сајма послао важну поруку (видео)
Вечерње новости 31.03.2020
Бранислав је храбро стао испред камере и представио се као један од заражених вирусом корона. МЕЂУ пацијенатима зараженим вирусом корона који су смештени у импровизованој болници на Београдском сајму, налази се и лекар са… »
"Ја сам доктор Стојковић и један сам од заражених": Прва изјава оболелог са Сајма и важна порука за све нас (видео)
Блиц 31.03.2020
"Добар дан свима, ја сам Бранислав Стојковић, доктор са Института Дедиње у Београду. На жалост, ја сам један од заражених", почиње своје обраћање у видеу овај доктор који се као оболели од корона вируса са блажим симтомима… »
Прва изјава зараженог са сајма: Доктор Бранислав има корону и открива како изгледа лечење у халама курир ТВ
Курир 31.03.2020
Бранислав Стојковић, доктор Института Дедиње у Београду, један је од првих пацијената који је примљен у импровизовану болницу на Сајму. Каже да су тамо сви добро и да се сви боре да тако и остане. Захвалио се својим колегама и… »
Ево како изгледа БГ сајам после пријема првих пацијената: Шта им је све на располагању и где могу да проводе време фото
Курир 31.03.2020
Први пацијенти заражени корона вирусом, али са најблажом клиничком сликом примљени у импровизовану болницу на Београдском сајму. До сада су овде хоспитализована су 33 пацијента, а најстарија пацијенткиња је 1946. годиште, док… »
Вести дана »

Ђурић разговарао са председавајућим Савета безбедности УН руским амбасадором Небензјом
Бета пре 21 минутајош 16 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Тресло се код познатог летовалишта, осетио се и у Турској!
Курир пре 1 сатјош 15 повезаних