Повезане вести
"Поносан на наш: Тим..." Председник објавио фотографију на свом Инстаграму и захвалио свима који обезбеђују помоћ Србији
Блиц 31.03.2020
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграму фотографију из једног од авиона којим се допрема помоћ Србији у борби против корона вируса, приликом чега је захвалио тиму који ту помоћ обезбеђује. - Поносан на… »
"Поносан сам на наш тим!" Вучић се огласио након изјаве Малог да се председник не осећа добро
Вечерње новости 31.03.2020
Вучић је уз ту поруку на Инстаграм поставио фотографије авиона ербас А330. ПРЕДСЕДНИК Вучић захвалио се на Инстаграму компанији Ер Србија за сав труд око допремања помоћи у Србију током борбе са корона вирусом. - Поносан на наш… »
Још медицинске помоћи стигло из Кине
РТС 31.03.2020
На београдски аеродром је у 16.10 слетео авион из Шангаја који је из Кине допремио још медицинске помоћи. "Поносан сам на наш тим који свакога дана обезбеђује неопходну помоћ за нашу Србију", поручио је председник Александар… »
Вучић се на Инстаграму захвалио њима: Поносан сам на наш тим који сваког дана ради за нашу Србију!
Курир 31.03.2020
Председник Вучић захвалио се на Инстаграму Ер Србији за сав труд око допремања помоћи у Србију током борбе са корона вирусом. - Поносан на наш тим који сваког дана обезбеђује неопходну помоћ за нашу Србију! Хвала - написано је… »
Вести дана »

Лоповима током бекства испао комад скупоценог накита: Познати детаљи упада пљачкаша у познати музеј
Мондо пре 1 сатјош 35 повезаних

Први снимци хаоса у Паризу! Полиција опколила зграду Лувра, људи у паници евакуисани: Украдени Наполеонови драгуљи вредни милионе (фото, видео)
Блиц пре 3 сатајош 25 повезаних

Крагујевац: Временска прогноза за наредну седмицу (од 20. до 26. октобра)
Прессек пре 5 сатијош 27 повезаних

Хамас напао израелске снаге на југу Газе, ИДФ одговорио ваздушним ударима
НИН пре 1 сатјош 21 повезана