Povezane vesti
Stanković o donacijama: Neka misle da je samo reklama
N1 Info 31.03.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je neophodno da svi preuzmu inicijativu u rešavanju problema koji je izazvala pandemija koronavirusa. Stanković je nedavno pomogao državi Srbiji doniranjem respiratora, a sad je ponovo naglasio da je… »
Stanković otvoreno: Neki misle da je reklama, ali ja znam šta sam učinio za svoju zemlju
Mozzart sport 31.03.2020
„Svako ko može treba da pomogne da se spasu životi“, poručuje strateg crveno-belih. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže u izjavi za rimsku Republiku da ga nije briga za pojedine negativne komentare povodom njegove donacije respiratora i… »
Dejan Stanković: Neka pričaju da je reklama, znam šta smo porodica i ja učinili za svoju zemlju!
Hot sport 31.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde aktivni su u humanitarnom radu tokom pandemije korona virusa, a nogu je donacijom povukao trener kluba Dejan Stanković. Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Intera je za rimsku ‘Republiku’ govorio o situaciji u Srbiji, ali i… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 31 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 31 minutajoš 11 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 49 minutajoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih