Povezane vesti
Znao sam da imam koronu: Trofejni srpski sportista se oglasio nakon testiranja…
Hot sport 01.04.2020
“Pobedićemo i ovaj virus kao i sve ostale protivnike i to nokautom u prvoj rundi” Proslavljeni srpski kik-bokser i višestruki osvajač svetskih i evropskih odličja, Aleksandar Konovalov, zaražen je korona virusom. Jedan od trenutno najuspešnijih srpskih… »
"Bio sam ubeđen da imam koronu i tačno je": Jedan od naših najboljih sportista među najmlađim zaraženima u Srbiji!
Sportal blic 01.04.2020
Među stotinama zaraženih srpskih državljana korona virusom je i kik-bokser, odnosno bokser, Aleksandar Konovalov. Jedan od trenutno najuspešnijih srpskih boraca i sportista putem društvenih mreža obavestio je javnost, pre svega one sa kojima je bio u… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Čekajući američki ultimatum: Stiv Vitkof ide u Moskvu, moguć susret i sa Putinom
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 2 satajoš 2 povezane