Povezane vesti
Znao sam da imam koronu: Trofejni srpski sportista se oglasio nakon testiranja…
Hot sport 01.04.2020
“Pobedićemo i ovaj virus kao i sve ostale protivnike i to nokautom u prvoj rundi” Proslavljeni srpski kik-bokser i višestruki osvajač svetskih i evropskih odličja, Aleksandar Konovalov, zaražen je korona virusom. Jedan od trenutno najuspešnijih srpskih… »
"Bio sam ubeđen da imam koronu i tačno je": Jedan od naših najboljih sportista među najmlađim zaraženima u Srbiji!
Sportal blic 01.04.2020
Među stotinama zaraženih srpskih državljana korona virusom je i kik-bokser, odnosno bokser, Aleksandar Konovalov. Jedan od trenutno najuspešnijih srpskih boraca i sportista putem društvenih mreža obavestio je javnost, pre svega one sa kojima je bio u… »
Vesti dana »
Fon der Lajen u Evropskom parlamentu: Veličanju ratnih zločinaca nema mesta u EU
Serbian News Media pre 2 minutajoš 43 povezane
Republička izborna komisija proglasila listu "Studentska lista - studenti pobeđuju"
Glas Zaječara pre 17 minutajoš 39 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Radio sto plus pre 2 satajoš 23 povezane
Osuđeni lideri tzv. OVK u Hagu za ratne zločine: Tačiju i Krasnićiju po 25 godina zatvora, Veselji dobio 18, a Seljimi 13
Nova pre 18 minutajoš 73 povezane
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi i težiti iseljavanju Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 18 minutajoš 20 povezanih