Povezane vesti
Milica Todorović u suzama: Pevačica van sebe, javno se obratila Snežani Đurišić i njenom partneru: "Plačem!" (video)
Blic 01.04.2020
Pevačica Milica Todorović podelila je lepe vesti - da je postala tetka. Milica, koja se trenutno nalazi u rodnom Kruševcu, objavila je da se njena sestra od tetke Jelena porodila i na svet donela dečaka. - Ljudi, samo da vam javim da sam postala tetka… »
Slavlje u izolaciji! Posle raskida sa Strugarom, Milica Todorović objavila srećne vesti,a ona joj prva čestitala!
Kurir 01.04.2020
Pevačica Milica Todorović, koja je nedavno raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, objavila je fanovima radosnu vest da je postala tetka. "Ljudi, postala sam tetka, sestra mi se porodila", plakala je od sreće Milica! Todorovićeva je trenutno u… »
Vesti dana »
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Pevač je radio kao pica majstor, a onda mu se dogodila filmska scena u fast fudu dok je pevušio, prišao mu je čovek i rekao: "Ja sam producent talent šoua..."
Blic pre 48 minutajoš 2 povezane
Preminula Senka Veletanlić, poznata pevačica i glumica: „Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
"Pevaćemo Tompsonovu pesmu još glasnije!" Iz vrha vlasti Hrvatske opet stižu šokantne poruke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Čeda Jovanović bio sa Aleksandrom Kosom u trenutku hapšenja: Novi detalji privođenja: "Podneta je prijava"
Blic pre 52 minutajoš 2 povezane