Povezane vesti
Milica Todorović u suzama: Pevačica van sebe, javno se obratila Snežani Đurišić i njenom partneru: "Plačem!" (video)
Blic 01.04.2020
Pevačica Milica Todorović podelila je lepe vesti - da je postala tetka. Milica, koja se trenutno nalazi u rodnom Kruševcu, objavila je da se njena sestra od tetke Jelena porodila i na svet donela dečaka. - Ljudi, samo da vam javim da sam postala tetka… »
Slavlje u izolaciji! Posle raskida sa Strugarom, Milica Todorović objavila srećne vesti,a ona joj prva čestitala!
Kurir 01.04.2020
Pevačica Milica Todorović, koja je nedavno raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, objavila je fanovima radosnu vest da je postala tetka. "Ljudi, postala sam tetka, sestra mi se porodila", plakala je od sreće Milica! Todorovićeva je trenutno u… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Mićin kaže da se studentima oduzimaju prostorije jer ih koriste u političke svrhe: "Grad ih daje besplatno, a u njima parola o nadstrešnici"
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih
Rusija odlučno osuđuje ubistva predstavnika vlasti suverenog Irana
Sputnik pre 44 minutajoš 40 povezanih
Zahlađenje i jak vetar u Srbiji: Udari olujne jačine na istoku, temperatura do 12 stepeni
Glas Zaječara pre 3 satajoš 23 povezane
Od 23. marta dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred osnovne škole
PC Press pre 59 minutajoš 18 povezanih
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca: Raketa pala na Tel Aviv, gori i Dubai, zgrade padaju kao kule od karata!
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih