Повезане вести
Борјан одговорио Терзићу на најаву да смањује плате за 50%: Такве одлуке не доносимо преко телефона
Телеграф 01.04.2020
Капитен Звезде најављује преговоре са управом. Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић најавио је смањење плата фудбалерима овог клуба за 50 одсто током наредна три месеца, услед епидемије корона вируса. Челник… »
Борјан о предлогу терзића да ‘реже плате’: Разговараћемо у Београду, ово није тема коју можемо да решимо на даљину!
Хот спорт 01.04.2020
Најавио је данас генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић радикалне мере у клубу. У плану је ‘резање плата’ како би се пребродила тешка финансијска ситуација. Терзић је у изјави за сајт клуба истакао да планира редуковане… »
“Варијанта узми или остави”: Терзић најавио оштре мере – драстично смањење плата играчима Звезде због кризе…
Хот спорт 01.04.2020
“Ми смо већ платили велики цех. Имали смо на видику трансфере Милоша Дегенека и једног од шпицева, Милана Павкова или Ричмонда Боаћија, али због корона вируса све је пропало.” Пандемија корона вируса потреса цео свет, услови… »
Терзић: На видику били трансфери Дегенека и Боаћија или Павкова, али...
Спортски журнал 01.04.2020
Ми смо већ платили велики цех. Имали смо на видику трансфере Дегенека и једног од шпицева - каже први човек црвено-белих. Први човек црвено-белих Звездан Терзић напомиње да је Звезда већ претрпела ударац: - Ми смо већ платили… »
Терзићево обраћање - Звезда већ платила цех, остала без новца од трансфера, ево шта следи!
Спортске.нет 01.04.2020
Звездан Терзић се обратио јавности, а тиче се тренутног стања у Црвеној звезди. Сви су у проблему, обустављање свих спортских дешавања доводи и до економског пада клубова. Они велики су у проблемима попут Јувентуса, а шта је… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 13 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 33 минутајош 1 повезана