Повезане вести
Жиру одговорио Бенземи: Картинг? Ја сам светски шампион
Н1 Инфо 01.04.2020
Француски фудбалер Оливије Жиру одговорио је сународнику Кариму Бенземи, који је рекао да нико не би требало да пореди њих двојицу. Бензема је том приликом за себе рекао да је Формула 1, а да је Жиру у том случају картинг. "Ја… »
Жиру одговорио Бенземи: Ја сам светски шампион, није лоше за један картинг
Мондо 01.04.2020
На прозивке нападача Реала Карима Бенземе одговорио је центарфор Челсија Оливије Жиру и то ударивши тамо где би баш могло да заболи некадашњег репрезентативца Француске. На прозивке нападача Реала Карима Бенземе одговорио је… »
Жиру одговорио Бенземи: Ја сам картинг? Али светски шампион
Моззарт спорт 01.04.2020
Нападач Челсија није остао дужан некадашњем колеги из репрезентације. Некада су играли заједно у националном тиму, али се Карим Бензема и Оливије Жиру не подносе. Почело је да варничи прошле седмице када је одговарајући на… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана