Povezane vesti
Žiru odgovorio Benzemi: Karting? Ja sam svetski šampion
N1 Info 01.04.2020
Francuski fudbaler Olivije Žiru odgovorio je sunarodniku Karimu Benzemi, koji je rekao da niko ne bi trebalo da poredi njih dvojicu. Benzema je tom prilikom za sebe rekao da je Formula 1, a da je Žiru u tom slučaju karting. "Ja karting? Da, ali i… »
Žiru odgovorio Benzemi: Ja sam svetski šampion, nije loše za jedan karting
Mondo 01.04.2020
Na prozivke napadača Reala Karima Benzeme odgovorio je centarfor Čelsija Olivije Žiru i to udarivši tamo gde bi baš moglo da zaboli nekadašnjeg reprezentativca Francuske. Na prozivke napadača Reala Karima Benzeme odgovorio je centarfor Čelsija… »
Žiru odgovorio Benzemi: Ja sam karting? Ali svetski šampion
Mozzart sport 01.04.2020
Napadač Čelsija nije ostao dužan nekadašnjem kolegi iz reprezentacije. Nekada su igrali zajedno u nacionalnom timu, ali se Karim Benzema i Olivije Žiru ne podnose. Počelo je da varniči prošle sedmice kada je odgovarajući na pitanja na društvenoj… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 5 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 5 satijoš 2 povezane