Povezane vesti
Ispovest nultog pacijenta u Srbiji: Bio sam u teškom stanju, a ovo mi je dalo snagu da pobedim koronu
Kurir 01.04.2020
I.Đ. (43) iz Bačke Topole je "nulti pacijent" u Srbiji i uspeo je da savlada korona virus! Uspešnom privredniku je 6. marta konstatovana zaraza i bio je prvi zarašen koronom u našoj zemlji. Pre četiri dana I.Đ. je pušten iz Kliničkog centra Vojvodine. On… »
Ispovest prvog zaraženog u Srbiji koji je pobedio koronu: "Gledao sam slike svoje dece, one su mi dale snagu, ostanite kod…
Blic 01.04.2020
Prvi je zaražen koronavirusom u Srbiji. Igor Đ. (43), uspešni privrednik iz Bačke Topole, prvi je zaraženi pacijent korona virusom u Srbiji, o kom je tog 6. marta, kada je saopšteno da je Srbija dobila prvog obolelog, pričala cela zemlja. U međuvremenu… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Demonstranti prosuli farbu ispred Palate pravde (foto,video)
Blic pre 23 minutajoš 53 povezane

Pala francuska vlada, Makron bira novog premijera ili se ide na izbore
Radio 021 pre 58 minutajoš 25 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 8 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima, u utorak oblačno u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 32 povezane