Povezane vesti
Ispovest nultog pacijenta u Srbiji: Bio sam u teškom stanju, a ovo mi je dalo snagu da pobedim koronu
Kurir 01.04.2020
I.Đ. (43) iz Bačke Topole je "nulti pacijent" u Srbiji i uspeo je da savlada korona virus! Uspešnom privredniku je 6. marta konstatovana zaraza i bio je prvi zarašen koronom u našoj zemlji. Pre četiri dana I.Đ. je pušten iz Kliničkog centra Vojvodine. On… »
Ispovest prvog zaraženog u Srbiji koji je pobedio koronu: "Gledao sam slike svoje dece, one su mi dale snagu, ostanite kod…
Blic 01.04.2020
Prvi je zaražen koronavirusom u Srbiji. Igor Đ. (43), uspešni privrednik iz Bačke Topole, prvi je zaraženi pacijent korona virusom u Srbiji, o kom je tog 6. marta, kada je saopšteno da je Srbija dobila prvog obolelog, pričala cela zemlja. U međuvremenu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 2 satajoš 3 povezane

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana