Повезане вести
Парахоски "ударио" по Тринкијерију
Спортски журнал 01.04.2020
Белоруски центар је имао неславну епизоду у редовима Партизана. Стигао је у Партизан као појачање, наиграо се није, а и за то што је играо Белорус Артјом Парахоски није се прославио. Зато је 20. новембра 2019. клуб из Хумске са… »
Параховски "ударио" по Тринкију: Опет ми је исто урадио
Н1 Инфо 01.04.2020
Доскорашњи кошаркаш Партизана Артсјом Параховски окривио је тренера Андреу Тринкијерија због лоше епизоде у Хумској, поручивши да му је Италијан исте проблеме правио и својевремено у Кантуу. "Да будем искрен, био сам забринут… »
Параховски отворио душу: ''Зашто ми је Тринкијери то ОПЕТ урадио?''
Спортске.нет 01.04.2020
Бивши центар Партизана проговорио после неколико месеци о одласку из редова црно-белих. Артсјом Параховски дошао је прошлог лета у Партизан као једно од великих појачања на центарским позицијама, после запажених партија у дресу… »
Јавио се “одбачени”: Параховски оплео по Тринкијерију – “Због чега ми је то поново урадио?”
Хот спорт 01.04.2020
Центар се огласио, први пут од напуштања Београда. Стигао је као велико појачање, али Артјом Параховски није успео да оправда очекивано у Партизановом дресу. Уследио је растанак с црно-белима, а белоруски кошаркаш као главног… »
Параховски оплео по Тринкијерију: Не знам зашто ми је то поново урадио, прича да сам неспреман изговор за медије
Моззарт спорт 01.04.2020
„Прихватио сам његово извињење пред долазак у Београд“, октрива Белорус. Искусни белоруски центар Артјом Параховски каже да не зна разлог због којег није добио значајнију улогу у Партизану, оптуживши тренера Парног ваљка… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Зеленски: Трамп мора да изврши још вец́и притисак на Путина него што је извршио на Хамас
Данас пре 7 сатијош 3 повезане

До 30. октобра рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана