Povezane vesti
Jelena Đoković podelila video koji govori o "prokletstvu" 5G mreža!
Mondo 02.04.2020
Evo šta ona misli o tome! Evo šta ona misli o tome! Jelena Đoković je aktivna na svim društvenim poljima, pa tako često i javno iznosi svoja mišljenja i ideje. Kako je trenutno najaktuelnija tema korona virus i uzrok njegovog nastanka, pa i ona da 5G… »
Više od 200 komentara na snimak Jelene Đoković o korona virusu: Teorija zavere ili suva istina?
Telegraf 02.04.2020
Đokovićevu zanimaju mišljenja njenih fanova o problematici epidemije opasnog virusa koji se proširio čitavom planetom i svakodnevno odnosi velike žrtve. Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, zaintrigirala je fanove na Instagramu nakon što je… »
"Baš me: Zanima!" Jelena Đoković "minirala" Instagram kontroverznom teorijom o korona virusu
Sportal blic 02.04.2020
Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, “bacila je bombu” na Instragramu objavom videa koji sadrži kontroverzne teorije o nastanku i epidemiji korona virusa. Jelenu zanimaju mišljenja njenih pratilaca o problematici epidemije opasnog virusa… »
Vesti dana »

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 42 minutajoš 26 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 8 povezanih

Lekorni: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
Politika pre 17 minutajoš 37 povezanih

U Skupštini Srbije održan Kolegijum pred sutrašnju sednicu, veći deo opozicije nije učestvovao
Euronews pre 31 minutajoš 23 povezane