Povezane vesti
"Razočarana sam, izdaju majke joj nikada neću: Oprostiti!" Baka Lune Đogani besna - otkrila i kako se Marko Miljković…
Blic 02.04.2020
Jadranka Polutak, Anabelina majka i Lunina baka, otvorila je dušu i o svojoj unuki i njenoj vezi s Markom Miljkovićem. "Ja sam bila zahvalna Marku što je Luni vratio osmeh na lice i pomogao joj da zaboravi onu priču sa Slobom, podržavala sam, poslala sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Blokiran Bulevar despota Stefana: Okupljanja građana širom Srbije zbog policijske brutalnosti u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

(Foto): Prajd protestna šetnja u Beogradu: Obratile se Severina i Olivera Kovačević, sve ulice u centru grada otvorene za saobraćaj
Blic pre 2 satajoš 31 povezana

Ep: Srbija protiv Finske u pohodu na četvrtfinale detonacija u Čačku: Veliko pojačanje na poziciji centra stiglo u Borac!
Hot sport pre 1 satjoš 71 povezana

Dušan Vlahović već misli o englezima: „Protiv Engleske ćemo morati da budemo na najvišem nivou!“ detonacija u Čačku: Veliko pojačanje na poziciji centra stiglo u Borac!
Hot sport pre 1 satjoš 134 povezane

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih