Povezane vesti
Dejana Tasić: Piroćanci čekaju odgovore!
Plus online 02.04.2020
Dejana Tasic <dejana.......@gmail.com> 09:47 (14 minutes ago) to me Poštovani, Sve pohvale za izveštavanje o aktuelnoj situaciji u Pirotu. Svaka čast. Najbolji ste. Kada možemo da očekujemo odgovore na postavljena pitanja: "Piroćanci pitaju"… »
Otvoreno pismo Komandantu štaba Vladanu Vasiću, dr Elizabeti Aleksić i dr Radmili Zec, Zavod za javno zdravlje! TRAŽIMO…
Plus online 02.04.2020
Krizni štab za vanredne situacije Pirot, Komandant mr Vladan Vasić, grdonačelenik Pirota, dr Elizabeta Aleksić, direktorka Zavoda za javno zdravlje dr Radmila Zec, epidemiolog Poštovani! Na zahtev naših gradjana, ali i stava naše Redakcije šaljemo… »
Vesti dana »

U delovima Srbije očekuju se obilne padavine: Prete li nam nove poplave i ima li razloga za zabrinutost?
Euronews pre 35 minutajoš 24 povezane

Protesti ispred opština Čukarica i Rakovica, novosadski studenti najavili šetnju do Tužilaštva i BIA
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp pokreće novi trgovinski rat: Ogromne carine na uvoz automobila, pretnje EU i Kanadi
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Preradović: Projekat Jadar Vučiću jedini koridor opstanka vlasti
Novi magazin pre 29 minutajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih