Povezane vesti

Tramp ponovo negativan na koronavirus

Tramp ponovo negativan na koronavirus

Novi magazin 03.04.2020
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je drugi put bio podvrgnut testu na koronavirus, novim dijagnostičkim metodom koji daje rezultat za manje od 15 minuta, i da je utvrđeno da ne boluje od COVID-19, prenosi Glas Amerike (VoA). "Mislim da sam se… »
Tramp ponovo negativan na korona virus

Tramp ponovo negativan na korona virus

Slobodna Evropa 03.04.2020
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je drugi put bio podvrgnut testu na korona virus, i to koristeći novi dijagnostički metod, koji daje rezultat za manje od 15 minuta, i da je utvrđeno da ne boluje od Covid-9. "Mislim da sam se testirao iz… »
Donald Tramp ponovo negativan na koronavirus

Donald Tramp ponovo negativan na koronavirus

N1 Info 03.04.2020
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je drugi put bio podvrgnut testu na koronavirus, novim dijagnostičkim metodom koji daje rezultat za manje od 15 minuta, i da je utvrđeno da ne boluje od COVID-19, prenosi Glas Amerike (VoA). "Mislim da sam se… »
Donald Tramp (opet) testiran na korona virus, stigli rezultati

Donald Tramp (opet) testiran na korona virus, stigli rezultati

Telegraf 03.04.2020
Prvi čovek Amerike prvi put je testiran u martu pošto je bio u kontaktu sa brazilskim državnikom koji je bio inficiran. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp testiran je drugi put na korona virus. Posle 15 minuta, stigli su rezultati… »
Tramp drugi put testiran na korona virus

Tramp drugi put testiran na korona virus

Blic 02.04.2020
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je testiran na korona virus i rezultati su negativni, javlja AP. Lekar Bele kuće saopštio je da je predsednik drugi put testiran na Kovid-19 i da je negativan. - Predsednik je zdrav i bez simptoma - rekao je… »

Vesti dana »