Povezane vesti
"Razapeta sam, ne mogu više": Luna Đogani posle nezapamćene svađe sa majkom donela odluku
Blic 03.04.2020
Do žestoke rasprave došlo je u ranim jutarnjim satima između Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas. Prštale su uvrede, prozivke i pretnje, a Luna Đogani se otvorila u rajskom vrtu pa rekla sve o svađama sa majkom, a onda donela odluku. "Ona se isto… »
Povlačim se iz svega, umorna sam: Luna totalno slomljena progovorila o svađama sa majkom, a onda donela odluku (video)
Kurir 03.04.2020
Luna Đogani se otvorila u rajskom vrtu pa rekla sve o svađama sa majkom, a onda donela odluku. "Ok sam, bilo je i boljih dana, ali neću da kukam. Marko i ja nismo nikako, ne pričamo, u svađi smo, ne komuniciramo uopšte. Nije me ispoštovao, razumem da je… »
Izdajice, trebalo je više da te tučem: Anabela urla na ćerku Lunu, zapenila od besa! Jezive uvrede pljušte! (video)
Kurir 03.04.2020
Anabela Atijas posvađala se sa ćerkom Lunom Đogani, pa joj se unosila u lice i vređala je. Anabela je istakla da ima traume od ljudi koji su u alkoholisanjom stanju, što joj je Luna zamerila, budući da su na snimku bili Marko Miljković, Gagi Đogani i i… »
"Izdajice svoga roda, manipulatorko! Nemoj da ja ispričam...." Žestoka svađa Lune i Anabele, unosila joj se u facu, pa…
Blic 03.04.2020
Do žestoke rasprave došlo je u ranim jutarnjim satima između Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas, kojoj je zasmetalo to što joj je Luna zamerila komentarisanje video-klipova koji su bili prikazani u emisiji ,,Gledanje snimaka". Anabela je za crnim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 27 povezanih
"Kao da je crna senka pala na Moravu, ne postoje reči utehe za njenu majku" Teška sudbina devojčice koja se utopila kod Velike Plane: Srce da prepukne (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane
„Polovina Putinovih ljudi želi kraj rata“: Zelenski u intervjuu otkrio i šta je govorio Trampu
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Protest radnika GSP "Beograd" i sindikata u četvrtak ispred Vlade Srbije
Ekapija pre 3 satajoš 8 povezanih
Podela kartica za besplatan ulaz na bazene: Na kojih devet lokacija važe cele sezone
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 19 povezanih