Povezane vesti
Bez vode na Bulevaru patrijarha Pavla 105
Dnevnik 03.04.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Bulevar patrijarha Pavla 105. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 03.04.2020
Zbog sanacije havarije, usled radova izvođača, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Marka Oreškovića, Ivana Gorana Kovačića, Svetosavska i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Bulevara patrijarha Pavla bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 03.04.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti objekat na Bulevaru patrijarha Pavla broj 105. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Nema nestašica goriva, snabdevanje stabilno i bez gužvi
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 33 povezane
"Došao sam do toga da me tretiraju kao kriminalca" Stanivuković nakon izlaska iz pritvora u Hrvatskoj: "Od koga i od čega štitite granice"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Kragujevac obeležio 27. godišnjicu početka NATO bombardovanja polaganjem venaca kod spomenika Uspenje
Serbian News Media pre 25 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 51 povezana