Повезане вести

Роко лени укић писао писмо ФИБА: Био сам скрхан после Рија, играли смо изнад могућности, али Србија је победила!

Роко лени укић писао писмо ФИБА: Био сам скрхан после Рија, играли смо изнад могућности, али Србија је победила!

Хот спорт 03.04.2020
Кошаркашка репрезентација Хрватске редован је муштерија Србије на великим такмичењима, а то баш ‘боли’ наше комшије. Данас је на сајту ФИБА ред за писање писма пао на Рока Ленија Укића који се присетио Олимпијских игара у Рију… »
Роко Лени Укић: Био сам скрхан, ми на максимуму, а изгубимо од Србије

Роко Лени Укић: Био сам скрхан, ми на максимуму, а изгубимо од Србије

Спортски журнал 03.04.2020
Србија је у Рију освојила сребро играјући финале против САД, док је Хрватска без медаље у кошарци већ пуних 25 година, након добро познатог „напуштања подијума“ у Атини 1995. године. Хрватски кошаркаш Роко Лени Укић написао је… »
"Мислио сам да је крај: Света!" Како су Срби ментално уништили Хрвата: Сви ме питају "шта ће ти све то?"

"Мислио сам да је крај: Света!" Како су Срби ментално уништили Хрвата: Сви ме питају "шта ће ти све то?"

Спортал блиц 03.04.2020
Роко Лени Укић, ветеран хрватске кошарке, написао је блог за званичан сајт Међународне кошаркашке федерације (ФИБА), са насловом "Зашто себе поново стављам на муке". (36) кошаркаш француског клуба Антиб Ајкула, писао је о… »
Укић: Пораз од Србије за нас је био крај света

Укић: Пораз од Србије за нас је био крај света

Н1 Инфо 03.04.2020
Хрватски кошаркаш Роко Лени Укић признаје да га је пораз од Србије на Олимпијским играма 2016. у Рио де Жанеиру много погодио. Орлови су савладали Ватрене у четвртфиналу Игара, после неизвесне завршнице, резултатом 86:83. Пораз… »
Хрват брутално искрен: „После пораза од Србије мислио сам да је крај света“

Хрват брутално искрен: „После пораза од Србије мислио сам да је крај света“

Вести онлине 03.04.2020
Роко Лени Укић, искусни хрватски кошаркаш, написао је ауторски текст за званичан сајт Међународне кошаркашке федерације (ФИБА). Тридесетпетогодишњи плејмејкер француског друголигаша Антибе Шаркс писао је о многим стварима, о… »

Вести дана »