Povezane vesti
Zaraženi Boris Džonson: I dalje imam temperaturu, sedmi dan (video)
Mondo 03.04.2020
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas, sedmog dana nakon što je potvrđeno da je pozitivan na korona virus, da ostaje u izolaciji sa blagim simptomima, uključujući tempreaturu. Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas, sedmog… »
Boris Džonson: Iako se osećam bolje, produžavam karantin jer imam temperaturu
N1 Info 03.04.2020
Britanski premijer Boris Džonson, koji je zaražen koronavirusom, izjavio je da produžava karantin i posle sedam dana koje preporučuju britanske sanitarne vlasti, čekajući da mu nestanu svi simptomi bolesti. "Iako se osećam bolje i odradio sam… »
Boris Džonson: I daje imam temperaturu
Dnevnik 03.04.2020
LONDON: Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas, sedmog dana nakon što je potvrđeno da je pozitivan na korona virus, da ostaje u izolaciji sa blagim simptomima, uključujući tempreaturu. "Iako se osećam bolje, odradio sam mojih sedam dana… »
Britanski premijer Džonson produžava karantin zbog koronavirusa, oseća se dobro
Novi magazin 03.04.2020
Britanski premijer Boris Džonson, koji je zaražen koronavirusom, izjavio je danas da produžava karantin i posle sedam dana koje preporučuju britanske sanitarne vlasti, čekajući da mu nestanu svi simptomi bolesti. "Iako se osećam bolje i odradio sam… »
Vesti dana »

Počinje prvi toplotni talas, evo koliko će trajati: Biće i do 35 stepeni, ali i pljuskova i grmljavine
Nova pre 3 minutajoš 26 povezanih

Teroristički napad u Koloradu, osam osoba povređeno /video/
Vesti online pre 17 minutajoš 25 povezanih

Diplomatija na potezu, Rusija i Ukrajina nastavljaju pregovore u Istanbulu
RTS pre 32 minutajoš 20 povezanih

Sferopulos nakon poraza u majstorici: Loš rezultat za nas, nije samo presudio poslednji šut
Vesti online pre 33 minutajoš 24 povezane