Повезане вести
Заражени Борис Џонсон: И даље имам температуру, седми дан (видео)
Мондо 03.04.2020
Британски премијер Борис Џонсон изјавио је данас, седмог дана након што је потврђено да је позитиван на корона вирус, да остаје у изолацији са благим симптомима, укључујући темпреатуру. Британски премијер Борис Џонсон изјавио… »
Борис Џонсон: Иако се осећам боље, продужавам карантин јер имам температуру
Н1 Инфо 03.04.2020
Британски премијер Борис Џонсон, који је заражен коронавирусом, изјавио је да продужава карантин и после седам дана које препоручују британске санитарне власти, чекајући да му нестану сви симптоми болести. "Иако се осећам боље… »
Борис Џонсон: И даје имам температуру
Дневник 03.04.2020
ЛОНДОН: Британски премијер Борис Џонсон изјавио је данас, седмог дана након што је потврђено да је позитиван на корона вирус, да остаје у изолацији са благим симптомима, укључујући темпреатуру. "Иако се осећам боље, одрадио… »
Британски премијер Џонсон продужава карантин због коронавируса, осећа се добро
Нови магазин 03.04.2020
Британски премијер Борис Џонсон, који је заражен коронавирусом, изјавио је данас да продужава карантин и после седам дана које препоручују британске санитарне власти, чекајући да му нестану сви симптоми болести. "Иако се осећам… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана