Povezane vesti
Teške reči Blekija Milenkovića: "Uplašen sam, sve se dešava prebrzo!"
Sportske.net 03.04.2020
Neustrašivi defanzivac brine za zdravlje svojih najbližih. Reprezentativac Srbije i fudbaler Fiorentine Nikola Milenković priznao je u izjavi za Rai Toskanu da je veoma uplašen zbog pandemije koronavirusa. Italija trpi najveće gubitke, skoro 120.000… »
Nikola milenković: Uplašen sam!
Hot sport 03.04.2020
Srpski reprezentativac nalazi se u Firenci gde prati tužne vesti u Italiji, ali i one koje stižu iz Srbije, a vezane su za korona virus. Saigrač Nikole Milenkovića, Dušan Vlahović preležao je korona virus. Sada je za Rai Toskanu govorio bivši štoper… »
Milenković: Plašim se...
Mozzart sport 03.04.2020
„Manje za sebe, više za porodicu, ljude koje poznajem“, kaže štoper Fjorentine. Jedva da pandemija virusa korona u Italiji daje znake blagog popuštanja. I dalje je veliki broj i zaraženih i umrlih, ali dobra vest je i da raste broj oporavljenih. Srpski… »
Vesti dana »
"Smogla je snage da pita 'da li to mora tako?'" Ovako je izgledalo svedočenje naše glumice na suđenju Aleksiću
Telegraf pre 25 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 1 satjoš 105 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, nalog Radar.rs trajno ugašen, napadi i na druge profile
Cenzolovka pre 10 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 53 povezane
Evropska unija spremila odmazdu za Trampa: Evo do kada je rok da se postigne dogovor
Telegraf pre 55 minutajoš 21 povezana