Povezane vesti
Miloš Biković je iz centra grada pobegao na selo i u šumu, pa se obratio: "pa, bože, nisi baš morao ceo svet da…
Blic 03.04.2020
Popularni glumac Miloš Biković ove dane provodi na selu, gde mu je, kako ističe, mnogo lakše nego u gradu. - Kada sam video da počinje izolacija, shvatio sam da će ovde biti mnogo bolje nego u gradu. Možeš da izađeš u dvorište, da odeš do… »
Miloš Biković iz grada pobegao u seosku izolaciju!
Mondo 03.04.2020
Evo šta tamo radi! Evo šta tamo radi! Mladi glumac Miloš Biković, kog trenutno gledamo u seriji " Južni vetar",ispričao je da čim je čuo da će biti izolacije odlučio je da iz grada pobegne na selo. "Shvatio sam da će biti bolje na selu nego u… »
Miloš Biković iz grada pobegao na selo: "Bože, nisi baš morao ceo svet da zaustaviš"
Telegraf 03.04.2020
Biković vreme u izolaciji provodi čitajući knjige i gledajući filmove. Glumac Miloš Biković zbog epidemije korona virusa odlučio je da se izoluje u selu gde mu je mnogo lakše da funkcioniše i da se distancira od ljudi. - Kada sam video da… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi krenuli biciklima do Strazbura: Putovaće 12 dana i preći 1.300 kilometara, ovo je njihova ruta (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 28 povezanih

Uživo Tramp šokirao svet! Carine na uvoz iz Srbije 37 odsto, svet strepi od trgovinskog rata: Ovo su prvi odgovori na sulude tarife
Blic pre 19 minutajoš 78 povezanih

Bogdan Bogdanović postigao 16 poena u pobedi LA Klipersa protiv Nju Orleansa (video)
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih

Nema više N1 za gastarbajtere, TV Informer od danas i u vašoj kući
Vreme pre 30 minutajoš 6 povezanih

Kalas: EU već obezbeđuje više od 50 odsto municije potrebne Ukrajini
NIN pre 24 minutajoš 7 povezanih