Повезане вести

Први излечени од короне заплакао: Све бих дао да сам био код куће (видео)

Први излечени од короне заплакао: Све бих дао да сам био код куће (видео)

Мондо 03.04.2020
Послушајте и погледајте емотивно обраћање пацијента из Подгорице који је победио ковид 19. Послушајте и погледајте емотивно обраћање пацијента из Подгорице који је победио ковид 19. Колико је важно да останете код куће и водите… »
Михаило први црногорац који је победио корону: Седите код куће и биће вам супер! Поносан сам што нисам никог заразио

Михаило први црногорац који је победио корону: Седите код куће и биће вам супер! Поносан сам што нисам никог заразио

Курир 03.04.2020
Мештанин Бара Михаило Вукић објавио је на Фејсбуку да је излечен од коронавируса и да је пуштен из Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ). Он је написао да је победио вирус и да након 20 дана тешке борбе у болници иде кући. "Није било… »
Први излечени у ЦГ: Драго ми је да никога нисам заразио, останите код куће

Први излечени у ЦГ: Драго ми је да никога нисам заразио, останите код куће

Н1 Инфо 03.04.2020
Мештанин Бара Михаило Вукић објавио је на Фејсбуку да је излечен од коронавируса и да је пуштен из Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ). Он је написао да је победио вирус и да након 20 дана тешке борбе у болници иде кући. "Није било… »
"Све бих дао да сам задњих 20 дана био код куће": Пацијент из Црне Горе који је први победио корона вирус послао снажну…

"Све бих дао да сам задњих 20 дана био код куће": Пацијент из Црне Горе који је први победио корона вирус послао снажну…

Србија данас 03.04.2020
Вукић је некадашњи спортиста, а последњих година успешно се бави туризмом. Вукић је нулти пацијент у Бару код кога је 18. марта потврђен позитиван налаз на ЦОВИД 19, а 3.априла је отпуштен из Клиничког центра Црне Горе. Баранин… »
“После тешке борбе победио сам корону, поносан што нисам никога заразио”: Баранин који је први у Црној Гори излечен од опаког…

“После тешке борбе победио сам корону, поносан што нисам никога заразио”: Баранин који је први у Црној Гори излечен од опаког…

Вечерње новости 03.04.2020
Вукић је нулти пацијент у Бару код кога је 18. марта потврђен позитиван налаз на ЦОВИД 19, а 3.априла је отпуштен из Клиничког центра Црне Горе. Баранин Михаило Вукић (46) први је у Црној Гори победио корону. После 20 дана тешке… »

Вести дана »