Повезане вести
Коронавирус: У Србији преко 1.600 заражених, преминуло 44 особе, више од 80 у тешком стању, др Кон каже да “не држимо конце у…
Недељник 04.04.2020
Фото: Профимедиа У Републици Србији је до 15 часова 4. априла 2020. године регистровано укупно 1.624 потврђених случајева ЦОВИД 19. Од последњег извештаја до 15 часова тестирани су узорци 645 особа од којих је 148 позитивно… »
Кон: Не држимо конце у својим рукама, сада све зависи од контаката
Н1 Инфо 04.04.2020
Не држимо конце у рукама, изјавио је епидемиолог Предраг Кон који најављује врхунац епидемије у Србији у овој и наредној недељи. Извор: ТВ Прва "Ми смо сада дефинитивно једноставно не држимо конце у својим рукама јер не можемо… »
Др Срђа Јанковић: Епидемија без преседана, вирус не можемо да зауставимо брзо
РТС 04.04.2020
Иако све више учимо о коронавирусу, неке његове манифестације с времена на време изненаде лекаре. Потврђено је осам подтипова вируса, заразне су и особе у инкубацији, а епидемија без преседана може се зауздати одговорношћу и… »
Кон: Не држимо конце у својим рукама
Прва 04.04.2020
Епидемиолог др Кон гостујући у Јутру, рекао је да се ове и следеће недеље очекује врхинац епидемије. "Ми и даље очекујемо да ће врхунац епидемије бити ове и наредне недеље", наводи др Кон и наводи да ће се након тога видети… »
Др Кон: Не држимо конце у својим рукама, не можемо да пратимо ко је кога заразио…
Недељник 04.04.2020
Фото: Игор Павићевић Епидемиолог доктор Предраг Кон гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, рекао је да се ове и следеће недеље очекује врхунац епидемије коронавируса. “Ми и даље очекујемо да ће врхунац епидемије бити ове и… »
Кон: Не држимо конце у својим рукама, не може да се прати ко је од кога заражен
Спутник 04.04.2020
Епидемиолог Предраг Кон каже да се ове и следеће недеље очекује врхунац епидемије и наводи да сада не држимо конце у својим рукама, јер не може да се прати ко је од кога заражен. „Ми и даље очекујемо да ће врхунац епидемије… »
"Ради се о промашају": Епидемиолог Предраг Кон о проблему са тестирањем
Блиц 04.04.2020
"Јасно ми је да се ради о промашају", овако је епидемиолог Предраг Кон објаснио стање са тестирањем за које је јуче поменуо да је тренутно највећи проблем у борби против корона вируса. Он је јуче, гостујући на ТВ Прва казао је… »
Предраг Кон објаснио када ћемо видети резултате продуженог полицијског часа
Мондо 04.04.2020
Епидемиолог и члан Кризног штаба о новим мерама и теоретској могућности заустављања ширења корона вируса, Епидемиолог и члан Кризног штаба о новим мерама и теоретској могућности заустављања ширења корона вируса, Епидемиолог… »
"Ово је почетак потребе за гвозденом дисциплином, не држимо конце у рукама, близу смо нових одлука"
Телеграф 04.04.2020
Епидемилог др Предраг Кон навео је да смо у ситуацији када озбиљно треба да се размишља о увођењу потпуне забране кретања. Епидемиолог Предраг Кон је, говорећи за ТВ Прва о епидемији корона вируса навео да се очекује да… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 44 минутајош 4 повезане
Трампов мировни план за Украјину "пукао"? Зеленски се обратио новинарима и изговорио ове 3 речи
Телеграф пре 28 минутајош 10 повезаних
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 33 минутајош 8 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 44 минутајош 5 повезаних