Povezane vesti
Obradovići: Naše respiratore pre krize niko nije hteo...
Dnevnik 04.04.2020
BAZEL: Bračni par iz Švajcarske, koji je Srbiji donirao respiratore, na čemu im se javno zahvalio predsednik Aleksandar Vučić, su Ivana i Zoran Obradović, kojima ovo nije prvi put da pomažu bolnicama u Srbiji, pa im, kako kažu ekskluzivno za Tanjug, ni u… »
O njemu je pričao Vučić: Kragujevčanin donirao tri respiratora Srbiji
Mondo 04.04.2020
Na ovaj korak se odlučio kaže jer želi da pomogne svojoj zemlji, a za ovaj gest im se zahvalio i predsednik Aleksandar Vučić tokom obraćanja javnosti. Na ovaj korak se odlučio kaže jer želi da pomogne svojoj zemlji, a za ovaj gest im se zahvalio i… »
Kragujevčanin iz Švajcarske donirao Srbiji 3 respiratora: Vezan sam za svoju zemlju, deo je mene
Telegraf 04.04.2020
- Imam dosta prijatelja i rođaka tu i sasvim je prirodno da ako je neko u takvoj situaciji da sam tu da pomognem - rekao je Zoran Obradović Kiza. Kragujevčanin koji gotovo 30 godina živi i radi u Švajcarskoj, Zoran Obradović Kiza zajedno sa svojom… »
Ovo su dobrotvori iz Švajcarske kojima je Vučić javno odao priznanje: Ivana i Zoran poklonili Srbiji tri respiratora
Večernje novosti 04.04.2020
Ivana i Zoran Obradović u humanitarnim akcijama više od deceniju i po. Potrebni smo otadžbini, sad kad je teško. LjUBAV ih je spojila. Ona ih pokreće. U svemu, pa i u bojazni za otadžbinu. Bračni par Ivana i Zoran Obradović su vođeni tom ljubavlju pre… »
Njima se predsednik zahvalio: Ovo je bračni par iz Švajcarske koji je Srbiji poklonio respiratore, a to im nije prvi put
Blic 04.04.2020
U svom jučerašnjem obraćanju građanima predsednik Srbije Aleksandar Vučić posebno se zahvalio bračnom paru iz Švajcarske koji je našoj zemlji poslao tri respiratora. Dan kasnije, otkriveno je da je reč o lekaru anesteziologu Zoranu Obradoviću i njegovoj… »
Vesti dana »
(Foto, video) Delovi zgrada padaju, ljudi panično beže: Horor prizori iz Indonezije, najmanje 20 mrtvih u jakom zemljotresu
Blic pre 15 minutajoš 34 povezane
Dramatični snimci požara na Dugom otoku! Vatrena stihija gutala sve pred sobom, 100 vatrogasaca nadljudskim naporima spasilo kuće od katastrofe! (video)
Kurir pre 10 minutajoš 11 povezanih
Da li je moguće, čeka se “samo” pola sata? Ovo je trenutno stanje na graničnim prelazima u Srbiji
RINA pre 1 satjoš 8 povezanih