Повезане вести
Обрадовићи: Наше респираторе пре кризе нико није хтео...
Дневник 04.04.2020
БАЗЕЛ: Брачни пар из Швајцарске, који је Србији донирао респираторе, на чему им се јавно захвалио председник Александар Вучић, су Ивана и Зоран Обрадовић, којима ово није први пут да помажу болницама у Србији, па им, како кажу… »
О њему је причао Вучић: Крагујевчанин донирао три респиратора Србији
Мондо 04.04.2020
На овај корак се одлучио каже јер жели да помогне својој земљи, а за овај гест им се захвалио и председник Александар Вучић током обраћања јавности. На овај корак се одлучио каже јер жели да помогне својој земљи, а за овај… »
Крагујевчанин из Швајцарске донирао Србији 3 респиратора: Везан сам за своју земљу, део је мене
Телеграф 04.04.2020
- Имам доста пријатеља и рођака ту и сасвим је природно да ако је неко у таквој ситуацији да сам ту да помогнем - рекао је Зоран Обрадовић Киза. Крагујевчанин који готово 30 година живи и ради у Швајцарској, Зоран Обрадовић Киза… »
Ово су добротвори из Швајцарске којима је Вучић јавно одао признање: Ивана и Зоран поклонили Србији три респиратора
Вечерње новости 04.04.2020
Ивана и Зоран Обрадовић у хуманитарним акцијама више од деценију и по. Потребни смо отаџбини, сад кад је тешко. ЉУБАВ их је спојила. Она их покреће. У свему, па и у бојазни за отаџбину. Брачни пар Ивана и Зоран Обрадовић су… »
Њима се председник захвалио: Ово је брачни пар из Швајцарске који је Србији поклонио респираторе, а то им није први пут
Блиц 04.04.2020
У свом јучерашњем обраћању грађанима председник Србије Александар Вучић посебно се захвалио брачном пару из Швајцарске који је нашој земљи послао три респиратора. Дан касније, откривено је да је реч о лекару анестезиологу… »
Вести дана »
Спајић након што је Вучић рекао да ће предложити да цео Западни Балкан уђе у ЕУ заједно: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Нова пре 39 минутајош 10 повезаних
Четири саобраћајне незгоде у Београду: Повређено седам особа, неколико тешко
Еуроневс пре 1 сатјош 11 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 29 минутајош 10 повезаних
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 2 сатајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 44 минутајош 1 повезана