Повезане вести

Признајте, сви сте ово сањали – Шарапова: Ово је мој број, напишите ми смс (видео)

Признајте, сви сте ово сањали – Шарапова: Ово је мој број, напишите ми смс (видео)

Хот спорт 04.04.2020
Некада најбоља тенисерка света Марија Шарапова припремила је лепо изненађење за своје фанове. Једна од најлепших спортисткиња света данас је снимила видео поруку својим пратиоцима на Твитеру, у објави је поделила и свој број… »
Шарапова урадила нешто о чему су милиони сањали: ''Ово је мој број, пишите ми!''

Шарапова урадила нешто о чему су милиони сањали: ''Ово је мој број, пишите ми!''

Спортске.нет 04.04.2020
Сјајан начин да се прекрати време у изолацији. Некадашња прва тенисерка света, уз то и једна од најлепших, Рускиња Марија Шарапова приредила је пријатно изненађење својим навијачима. Она се огласила на Твитеру, где је објавила… »
Ово је шанса живота за фанове и удвараче! Маша Шарапова је управо јавно поставила свој број мобилног, ево и због чега! /видео/…

Ово је шанса живота за фанове и удвараче! Маша Шарапова је управо јавно поставила свој број мобилног, ево и због чега! /видео/…

Спортал блиц 04.04.2020
Бивша руска тенисерка Марија Шарапова објавила је видео на свом Твитер налогу у којем је објавила број свог мобилног телефона и позвала фанове да јој пишу. Рускиња каже да жели да се дописује са својим фановима, и да чује како… »
Маштали сте да пошаљете смс Марији Шараповој, ево њеног броја мобилног телефона

Маштали сте да пошаљете смс Марији Шараповој, ево њеног броја мобилног телефона

Спортски журнал 04.04.2020
Рускиња изненадила видеом на Твитеру у коме је саопштила број мобилног и позвала фанове да још пошаљу поруку. Марија Шарапова, тениска лепотица која је недавно завршила каријеру, одлучила је да направи неуобичајену интеракцију… »

Вести дана »