Povezane vesti
"Noć u ćeliji je bila užasna, ne želim to nikome": Đani i Slađa se oglasili nakon što su proveli dva dana u zatvoru
Večernje novosti 04.04.2020
Veoma mi žao što se desilo. Neprijatno mi je veoma. Poštujem pravila i nisam verovao da ovo može da se dogodi. Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana Trajković, ali i folkerov kolega Mitar Mirić, kao i fudbaler Aleksandar Prijović, priznali su… »
"Kriv sam": Ekskluzivni intervju Đanija i Slađe nakon što su osuđeni na tri meseca pritvora, evo kako su uhapšeni i kako su…
Blic 04.04.2020
Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, ali i folkerov kolega Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su danas krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca… »
Uhapšen, osuđen na tri meseca pritvora, a Đani se raduje i smeje sa prozora tužilaštva (paparaco)
Blic 04.04.2020
Nakon što su pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, kolega Mitar Mirić kao i fudbaler Aleksandar Prijović priznali krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca kućnog… »
Vesti dana »

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 56 minutajoš 31 povezana

Pafos želi jednog od naboljih napadača 21. veka pred meč sa Zvezdom
Nova pre 26 minutajoš 23 povezane

Rute, Fon der Lajen sutra sa Trampom i Zelenskim u Vašingtonu
Nedeljnik pre 6 minutajoš 108 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ za Beograd: Stiže snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom
Mondo pre 25 minutajoš 15 povezanih