Povezane vesti
"Noć u ćeliji je bila užasna, ne želim to nikome": Đani i Slađa se oglasili nakon što su proveli dva dana u zatvoru
Večernje novosti 04.04.2020
Veoma mi žao što se desilo. Neprijatno mi je veoma. Poštujem pravila i nisam verovao da ovo može da se dogodi. Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana Trajković, ali i folkerov kolega Mitar Mirić, kao i fudbaler Aleksandar Prijović, priznali su… »
"Kriv sam": Ekskluzivni intervju Đanija i Slađe nakon što su osuđeni na tri meseca pritvora, evo kako su uhapšeni i kako su…
Blic 04.04.2020
Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, ali i folkerov kolega Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su danas krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca… »
Uhapšen, osuđen na tri meseca pritvora, a Đani se raduje i smeje sa prozora tužilaštva (paparaco)
Blic 04.04.2020
Nakon što su pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, kolega Mitar Mirić kao i fudbaler Aleksandar Prijović priznali krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca kućnog… »
Vesti dana »

Studenti zahtevaju da policija i žandarmerija napuste Filozofski fakultet do 22 časa, a njima da se omogući ulazak
NoviSad.com pre 51 minutajoš 37 povezanih

Litvanija gazi: Valančijunas razmonitaro žilave Britance na otvaranju Evrobasketa! Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa!
Hot sport pre 21 minutajoš 65 povezanih

Sigurnost naftovoda zavisi od stabilnosti država kroz koje prolazi
Politika pre 26 minutajoš 34 povezane

Više od 120 profesora protiv izbacivanja studenata: Filozofski pred novim protestom
Luftika pre 4 satijoš 36 povezanih

„Orlovi“ lete po zlato: Autsajder sa Baltika prva prepreka za Srbiju! Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa!
Hot sport pre 21 minutajoš 28 povezanih