Повезане вести

Вучић: Без породичних окупљања за празнике

Вучић: Без породичних окупљања за празнике

Радио 021 05.04.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да грађани треба да се спреме за то да за Ускрс неће бити породичних окупљања. Он је, у изјави ТВ Прва, рекао да је нешто слично поручила немачка канцеларка Ангела Меркел својим… »
Председник Вучић открио: Ево како ће у Србији због епидемије вируса корона изгледати Ускрс

Председник Вучић открио: Ево како ће у Србији због епидемије вируса корона изгледати Ускрс

Вечерње новости 05.04.2020
Нешто слично грађанима Немачке поручила је и канцеларка Ангела Меркел. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да грађани треба да се спреме за то да за Ускрс и Васкрс неће бити породичних окупљања. Он је, у изјави за ТВ… »
Вучић: Посебно сам поносан на Ер Србију

Вучић: Посебно сам поносан на Ер Србију

Блиц 05.04.2020
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас магацин код Старе Пазове, у ком је складиштена придошла медицинска опрема и том приликом изјавио да је посебно поносан на Ер Србију чијим је авионима роба допремљена. Он је то… »
Ево шта Вучић каже о свом здравственом стању

Ево шта Вучић каже о свом здравственом стању

Мондо 05.04.2020
"Нисам човек који је нарочито здрав, имам уобичајене проблеме, а са тим ћу да се изборим без, верујем, великих мука", каже председник Србије. "Нисам човек који је нарочито здрав, имам уобичајене проблеме, а са тим ћу да се… »

Вести дана »