Повезане вести

Миша је слушао састав о себи и брисао сузе: „Човек са лепим плавим очима, белом кесом и грбом Партизана“ (ВИДЕО)

Миша је слушао састав о себи и брисао сузе: „Човек са лепим плавим очима, белом кесом и грбом Партизана“ (ВИДЕО)

Вести онлине 05.04.2020
Један од највећих навијчких романтика, и човек који је цео свој живот посветио Партизану, Миша Тумбас, преминуо је у 66. години, а бројне спортске легенде како црно-белих, тако и оних из Црвене звезде опраштају се од човека који… »
Фреди Хаус се опростио од Мише: Дозивао ме је именом, а када сам га угледао уследио је…

Фреди Хаус се опростио од Мише: Дозивао ме је именом, а када сам га угледао уследио је…

Хот спорт 05.04.2020
Смрт легендарног навијача Мише Тумбаса потресла је сваког правог навијача Партизана, али и играча црно-беле породице. Миша Тумбас био је вољен како од фудбалера, тако и од кошаркаша, ватерполиста и других… О Миши Тумбасу за… »
Од Мише Тумбаса се опростили Ђоковић, Обрадовић, Ловерњ,Тринкијери, Бертанс... Вујошевић: У Партизану пронашао смисао живота…

Од Мише Тумбаса се опростили Ђоковић, Обрадовић, Ловерњ,Тринкијери, Бертанс... Вујошевић: У Партизану пронашао смисао живота…

Спортски журнал 05.04.2020
Кошаркашки део црно-беле породице емотивно се опростио од свог највернијег навијача. Гробар био је и Партизан једино волео је! Баш тако је живео Мирослав Гајић, познатији као Миша Тумбас, легендарни навијач тима из Хумске чије… »
Жали и Новак Ђоковић: Миша Тумбас легенда

Жали и Новак Ђоковић: Миша Тумбас легенда

Моззарт спорт 05.04.2020
И најбољи тенисер света уздрман одласком навијача Партизана. Вест о смрти Мирослава Гајића, познатијег као Миша Тумбас, није потресла само Гробаре, већ и неке од највећих тренерских, па и играчких имена српског спорта. Жал за… »
"Остаће у срцима свих који воле: Партизан!" Александар Митровић се бираним речима опростио од Мише Тумбаса

"Остаће у срцима свих који воле: Партизан!" Александар Митровић се бираним речима опростио од Мише Тумбаса

Спортал блиц 04.04.2020
Најпознатији навијач црно-белих је преминуо ове суботе, а бивши играчи Парног ваљка не престају да се опраштају од њега. Један од њих био је и који је за "Блиц" открио како се осећа. Бираним речима је говорио о . - Изузетно… »

Вести дана »