Povezane vesti
Anabela nikad gore oplela po Luni: "Ona je patološki lažov, obolela je, Nini su deca pokazivala njene intimne snimke"
Blic 05.04.2020
Anabela Atijas i Gagi Đogani danas su vodili dug razgovor o ćerki Luni. Svađe između Lune i Anabele ne prestaju, a nakon haosa koji je izbio sinoć, kada je Anabela čak i nasrnula na ćerku, pevačica i njen bivši muž Gagi odlučili su da porazgovaraju. Njih… »
Čuvamo debila od 23 godine! Nina imala napade zbog nje, andrej davao pare: Anabela sela sa Gagijem, osuli po Luni! Video
Kurir 05.04.2020
Anabela Atijas i Gagi Đogani konačno su zajedno seli i u dvorištu popričali o problemima koje imaju zbog ćerke Lune Đogani. Tom prilikom isplivali su porodični detalji o Nini, Andreju i Marku Miljkoviću. "Ja sam ostala bez posla, razvela sam se. Ti si… »
Vesti dana »
Sumnje više nema, Zvezda je potvrdila ono što su svi već znali: Rutinska pobeda nad Partizanom crveno-belima donela novu šampionsku titulu!
Hot sport pre 51 minutajoš 44 povezane
Kenedi, a gde ti je žena?! Trampov ministar beži sa telohraniteljima, prestravljena supruga sama trči za njima (video)
Blic pre 26 minutajoš 124 povezane
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 1 satjoš 46 povezanih