Повезане вести
Мијатовић о независности Црне Горе: Подржао сам председника јер ми је пријатељ 30 година
Вести онлине 05.04.2020
Шпанија је једно од највећих жаришта коронавируса па је тако у карантину и Предраг Мијатовић некадашњи ас Реала, Партизана и репрезентације Југославије. Слободно време један од највећих фудбалера у историји фудбала СР… »
"Подржао сам независну црну гору јер ми је Мило пријатељ": Пеђа Мијатовић открио тајне: Шукер и ја смо игнорисали Раула
Спортал блиц 05.04.2020
У великом интервјуу за магазин “Јот Довн” Предраг Мијатовић се присетио већег дела каријере, како оне спортске стране, тако и свега што је уз фудбал радио. Како умало није постао фудбалер, да су и те како погодила дешавања и… »
Мијатовић о независности Црне Горе: Подржао сам референдум због председника, јер ми је пријатељ 30 година
Вечерње новости 05.04.2020
Шпански магазин „Јот Довн“, који се бави углавном темама из културе, а који излази у сарадњи са дневним листом „Ел Паис“, објавио је велики интервју са Предрагом Мијатовићем, прослављеним фудбалером и легендом Реала. Шпански… »
Вести дана »
Није то још увек онај прави Јокић! Касно "паљење" и нови пораз Денвера, Никола преспавао прво полувреме! (видео)
Курир пре 50 минутајош 8 повезаних
На данашњи дан: СР Југославија престала да постоји, умрли Светозар Милетић и Теофил Панчић
Радио 021 пре 5 минутајош 1 повезана
Данас кишовито, топло и ветровито, у једном делу земље ледени дан: температура до 14
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане