Povezane vesti
Vojska Srbije digla helikoptere: Posade Mi-35 gađale su zemaljske ciljeve protivoklopnim vođenim raketama! Foto
Kurir 05.04.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin pristutvovao je danas vežbi na "Pasuljanskim livadama" u okviru kojih se vežbalo gađanje po zemaljskim ciljevima iz helikoptera Mi-35. Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98… »
Helikopterske eskadrila vežba gajanje protivoklopnih ciljeva
Novi magazin 05.04.2020
Posade helikoptera Mi-35 iz 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98. vazduhoplovne brigade izveli su danas na poligonu "Pasuljanske livade" vežbu gadjanja vodjenim raketama "ataka" i iz topa kalibra 23 milimetra, navodi se u saopštenju… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih