Povezane vesti
Bojevo gađanje i borbena obuka na helikopterima Mi-35M
Tango Six 06.04.2020
Uprkos vanrednom stanju koje je proglašeno zbog Korona virusa, u jedinicama Vojske Srbije odvijaju se aktivnosti vezane za obuku i uvežbavanje. Jedna od tih jedinica je i 714. protivoklopna helikopterska eskadrila (pohe) “Senke“, 98. vazduhoplovne… »
Gađanje „letećim tenkovima” u doba korone (FOTO)
Politika 06.04.2020
Izvedeno dnevno i noćno gađanje helikopterima Mi-35 - vođenim raketama „ataka” i topovima kalibra 23 milimetra. Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98. vazduhoplovne brigade izvele su u nedelju na poligonu… »
Velika akcija Vojske Srbije: Upotrebljene rakete vazduh-zemlja, pokrenuti helikopteri Mi-35
Večernje novosti 05.04.2020
Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98. vazduhoplovne brigade izveli su danas na poligonu “Pasuljanske livade” gađanje. Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98… »
Vesti dana »
Studenti: Blokada Filozofskog fakulteta u Beogradu je nestranačkog karaktera
Beta pre 56 minutajoš 16 povezanih
Učesnici skupa koji je organizovala opozicija pokušavaju silom da uđu u Skupštinu Grada Novog Sada (VIDEO)
RTV pre 7 minutajoš 32 povezane
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 3 satajoš 20 povezanih
Danas: Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji, nema povređenih
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
"Nažalost, nije baš najbolje!": Ovo su prve reči Marka Jovanovića kao trenera Partizana
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih