Povezane vesti
Bojevo gađanje i borbena obuka na helikopterima Mi-35M
Tango Six 06.04.2020
Uprkos vanrednom stanju koje je proglašeno zbog Korona virusa, u jedinicama Vojske Srbije odvijaju se aktivnosti vezane za obuku i uvežbavanje. Jedna od tih jedinica je i 714. protivoklopna helikopterska eskadrila (pohe) “Senke“, 98. vazduhoplovne… »
Gađanje „letećim tenkovima” u doba korone (FOTO)
Politika 06.04.2020
Izvedeno dnevno i noćno gađanje helikopterima Mi-35 - vođenim raketama „ataka” i topovima kalibra 23 milimetra. Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98. vazduhoplovne brigade izvele su u nedelju na poligonu… »
Velika akcija Vojske Srbije: Upotrebljene rakete vazduh-zemlja, pokrenuti helikopteri Mi-35
Večernje novosti 05.04.2020
Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98. vazduhoplovne brigade izveli su danas na poligonu “Pasuljanske livade” gađanje. Posade helikoptera Mi-35 iz sastava 714. protivoklopne helikopterske eskadrile 98… »
Vesti dana »
Građani u Novom Sadu odaju poštu stradalima, blokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 22 minutajoš 172 povezane
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih
UŽIVO: Veliki broj ljudi ispred stanice u Novom Sadu, cveće i sveće za stradale
N1 Info pre 21 minutajoš 149 povezanih
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 21 minutajoš 96 povezanih
Nikola Rokvić se oglasio povodom strašne tragedije u Novom Sadu: Pevaču oči pune suza, otkazao nastup (video)
Blic pre 21 minutajoš 85 povezanih