Povezane vesti
Partizanovcima će biti toplo oko srca – Mitrović: Vratiću se, imam nedovršena posla u Humskoj!
Hot sport 06.04.2020
Navijači Partizana rado se sećaju perioda kada je Mitrović nastupao u crno-belom dresu, a fudbaler najavljuje da tome nije kraj. Kao golobradi tinejdžer borbenošću, zalaganjem i ljubavlju prema Partizanu kupio je sve navijače ‘parnog valjka’, a… »
Najbolji fudbaler Engleske: Imam nedovršena posla, vratiću se! Mitrović je juče dobio ogromno priznanje, a danas raspametio…
Sportal blic 06.04.2020
Napadač reprezentacije Srbije i engleskog Fulama, Aleksandar Mitrović isakao je da njegova epoha u Partizanu nije završena, te da on u budućnosti ima nameru da se vrati u Humsku. Uprkos tome što je proveo samo nešto više od jedne sezone u dresu… »
Mitrović ima nedovršena posla: Vratiću se u Partizan, pred moje Grobare!
Mondo 06.04.2020
Napadač Fulama i reprezentacije Srbije otkrio da želja o povratku u Humsku nije samo fraza. Napadač Fulama i reprezentacije Srbije otkrio da želja o povratku u Humsku nije samo fraza. Aleksandar Mitrović želi da se vrati u Partizan! Jednog dana… »
Vesti dana »
Opozicija ponovo blokirala Sud i Tužilaštvo u Novom Sadu, policija postavila ogradu i odgurala poslanike i odbornike
Glas Amerike pre 1 satjoš 29 povezanih
Oglasilo se više javno tužilaštvo u Leskovcu: Zadržan osumnjičeni za ubistvo 17-godišnjaka, udarao ga po glavi, šutirao, sat i po kasnije dečak je bio mrtav
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
"Samo želim da se nađe telo mog deteta, da se agonija završi": Oglasio se otac Danke Ilić nakon što je potvrđena optužnica za njeno ubistvo
Blic pre 32 minutajoš 19 povezanih
"Njih dvojica su se poznavali": Ovo su najnoviji detalji o ubistvu u Leskovcu
B92 pre 3 satajoš 18 povezanih