Povezane vesti
Partizanovcima će biti toplo oko srca – Mitrović: Vratiću se, imam nedovršena posla u Humskoj!
Hot sport 06.04.2020
Navijači Partizana rado se sećaju perioda kada je Mitrović nastupao u crno-belom dresu, a fudbaler najavljuje da tome nije kraj. Kao golobradi tinejdžer borbenošću, zalaganjem i ljubavlju prema Partizanu kupio je sve navijače ‘parnog valjka’, a u… »
Najbolji fudbaler Engleske: Imam nedovršena posla, vratiću se! Mitrović je juče dobio ogromno priznanje, a danas raspametio…
Sportal blic 06.04.2020
Napadač reprezentacije Srbije i engleskog Fulama, Aleksandar Mitrović isakao je da njegova epoha u Partizanu nije završena, te da on u budućnosti ima nameru da se vrati u Humsku. Uprkos tome što je proveo samo nešto više od jedne sezone u dresu… »
Mitrović ima nedovršena posla: Vratiću se u Partizan, pred moje Grobare!
Mondo 06.04.2020
Napadač Fulama i reprezentacije Srbije otkrio da želja o povratku u Humsku nije samo fraza. Napadač Fulama i reprezentacije Srbije otkrio da želja o povratku u Humsku nije samo fraza. Aleksandar Mitrović želi da se vrati u Partizan! Jednog dana, želi da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Serbian News Media pre 50 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 25 minutajoš 19 povezanih
VIDEO: SAD zaplenile naftni tanker Venecuele, objavljen snimak
Radio 021 pre 51 minutajoš 14 povezanih
Prevrnuo se čamac sa grupom migranata kod Slavonskog Broda, troje poginulih
N1 Info pre 15 minutajoš 12 povezanih
Crvena zvezda u borbi za nokaut fazu: Sudar sa Šturmom odlučuje o evropskom proleću
Euronews pre 15 minutajoš 17 povezanih