Povezane vesti
Korona virus: Dnevnik samoizolacije u Beogradu, nedelja treća
Radio 021 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
BBC News 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
Južne vesti 06.04.2020
BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?"… »
Danas 06.04.2020
Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?“… »
Vesti dana »
(BLOG) "Država to smo mi": Godinu dana posle najmasovnijeg studentskog protesta u Nišu, govornici poručuju - spremni smo za izbore
N1 Info pre 41 minutajoš 23 povezane
Sukob sa Arenom ili nešto drugo: Dejan Stanković odbio da da izjavu nakon velike pobede u Kragujevcu!
Hot sport pre 57 minutajoš 32 povezane
Predstavnik MMF-a: Javne investicije i Ekspo ubrzaće privredni rast, ali potrebna stabilizacija NIS-a
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Iranska revolucionarna garda: Rakete su pogodile tri američka i britanska tankera
IndeksOnline pre 1 satjoš 66 povezanih
Arsenal pobedio Čelsi i povećao prednost na vrhu Premijer lige
Radio sto plus pre 22 minutajoš 28 povezanih