Povezane vesti
Korona virus: Dnevnik samoizolacije u Beogradu, nedelja treća
Radio 021 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
BBC News 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
Južne vesti 06.04.2020
BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?"… »
Danas 06.04.2020
Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?“… »
Vesti dana »
Kancelarija za KiM: Rušenje vikendica na Gazivodama protivzakonito, sa ciljem odmazde nad Srbima
Beta pre 28 minutajoš 29 povezanih
Zaplenjeno 10 kilograma kokaina i tri kilograma heroina: Pogledajte kako je uhapšen osumnjičeni u Beogradu
Nova pre 28 minutajoš 28 povezanih
Srbija pod crvenim meteoalarmom: Sektor za vanredne situacije u pripravnosti
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 81 povezana
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, Jordan oborio rakete
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 33 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 19 povezanih