Povezane vesti
Korona virus: Dnevnik samoizolacije u Beogradu, nedelja treća
Radio 021 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
BBC News 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
Danas 06.04.2020
Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima… »
Južne vesti 06.04.2020
BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO Hiljade ljudi kod Mosta slobode: Okupljeni se pripremaju da noće na Bulevaru
Radio 021 pre 35 minutajoš 56 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 4 satijoš 45 povezanih
Veliki preokret FMP-a i pobeda u srpskom derbiju: Drama u Železniku završena kako su "panteri" hteli
Mondo pre 46 minutajoš 30 povezanih
Četvrta runda razmene talaca i zarobljenika između Hamasa i Izraela
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 23 povezane