Povezane vesti
Korona virus: Dnevnik samoizolacije u Beogradu, nedelja treća
Radio 021 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
BBC News 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
Južne vesti 06.04.2020
BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?"… »
Danas 06.04.2020
Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?“… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih

Tramp i Putin već pregovaraju oko teritorija? Zelenskom se ovo nimalo neće dopasti
B92 pre 14 minutajoš 24 povezane

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Radio sto plus pre 4 satijoš 22 povezane