Povezane vesti
Korona virus: Dnevnik samoizolacije u Beogradu, nedelja treća
Radio 021 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
BBC News 06.04.2020
Terasa je majka, Bog blagoslovio internet i prvi kontakt sa idolom. Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku… »
Južne vesti 06.04.2020
BBC Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?"… »
Danas 06.04.2020
Ja sam Uroš Dimitrijević, novinar koji se ovih dana trudi da ne čita vesti. Iz nekog razloga imam potrebu da svaki dnevnik započnem tako. Da li zvučim kao član grupe za podršku samohranim roditeljima? Ja sam čovek koji kada ga pitate „Šta ima novo?“… »
Vesti dana »

Evrobasket, četvrti dan: Jokić novim rekordom utišao Rigu, porazi Slovenije, Crne Gore i Bosne
BBC News pre 47 minutajoš 122 povezane

Kontroverzan pakt: Svi upiru prstom u Rusiju, ali Tramp je izgleda imao pomoć i sa neočekivane strane!
Pravda pre 24 satajoš 21 povezana

US Open, rezultati sedmog dana – muškarci: Čudo nad čudima – 435. igrač sveta u četvrtom kolu
Nova pre 24 satajoš 35 povezanih

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane

Haos na konferenciji! Svetislav Pešić besneo: Kakva su to pitanja, bre, ajde?! Nemoj da čujem više to!
Večernje novosti pre 1 satjoš 59 povezanih